Zalaszentlőrinc, eladó családi ház

company_logo

18 000 000

Ft

189 474 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
95 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
kandalló-cserépkályha

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

A Zalaegerszegi Openhouse Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt a Zalaegerszegtől északkeletre 11 kilométerre, Zalaszentivántól északnyugatra 3 kilométerre, Egervártól délkeletre (közúton) 5 kilométerre fekvő csendes kis faluban Zalaszentlőrincen Bővítés alatt álló családi házat és a mellette található építési telket együtt 18.000.000 ft-ért.

 A falu és környéke természeti értékekben gazdag, főként a patak völgye és az erdők környéke!

 

- Lakás alapterülete 95 m2 mely ha az átalakítások az engedélyezett tervek alapján elkészülnek! Jelenleg lakható állapotban a fürdő + közlekedő (most fürdő része) + Előszoba + Szélfogó + Nappali (most konyha) + Szoba az ami  összesen 55 m2 ! A képeknél a 6. kép a jelenlegi állapot, a további alaprajzok az engedélyezett rajzok a fotók után!

-Az ingatlan 1118 m2-es teleken fekszik ami mellett van egy 1098 m2 külön helyrajzi számon lévő teljes értékű építési telek! A két ingatlan körbe van kertelve és még található rajt  gazdasági épületek!

-Közművek mindegyike be van vezetve kivétel a gáz az csak  a telken található!

-Az ingatlanban 1 szoba, fürdő + WC,konyha, előszoba található és szerkezetkész állapotban van az étkező, kamra, konyha! Továbbá az alapja van meg a garázsnak!

Az ingatlan vegyes falazatú az első része ami ma is lakott tömés és a volt gazdasági épületek helyén elkészült szerkezetkész rész tégla! E két rész egy közös betonkoszorúval lett összefogatva! A födém mindkét helyen stukatór fa gerendás!

-Az ingatlanban a felújítás folyamán ami 2013-ben kezdődött és fel lett újítva a tetőszerkezet , a villamos hálózat, a víz és csatornahálózat és hőszigetelt dupla üveges új típusú fa nyílászárók lettek beépítve! A felújítás  folytatásaként a leendő vevőre vár a szerkezetkész rész folytatása bútorozás a belső szerelvényezés ÚGY AHOGY AZT Ő GONDOLJA ÉS NEM KELL ALKALMAZKODNI! 

Az ingatlanon van ipari áram!

Az ingatlan melegét cserépkályha biztosítja, meleg vizét tárolós villanybojler biztosítja éjszakai árammal, mert külön éjszakai óra van felszerelve!

Az eladó biztosítja a teljes tervdokumentációt a vevőnek, ami engedélyeztetve lett, de mivel nem valósult meg a lakhatási engedély erre a részre nincs, de megvalósítás után ez igényelhető!

A településen hagyományos CSOK igényelhető:

2 Gyermek :

1.300.000 ft csok és 10.000.000 ft kamattámogatott hitelből megvásárolható 6.700.000 ft önerővel . Plusz 1.300.000 ft csok és 351.000 ft ÁFA támogatás igényelhető a felújításhoz!

3 Gyermek:

5.000.000 ft csok és 13.000.000 ft kamattámogatott hitelből megvásárolható önerő nélkül. Plusz 5.000.000 ft csok és 1.350.000 ft ÁFA támogatás igényelhető a felújításhoz!

Babaváró hitel kapcsolatban is keressen bizalommal!

Tekintse meg!!! Álmodja meg otthonát!!! 

!!!MI SEGÍTÜNK MINDENBEN!!!

Amennyiben ez a Zalaszentlőrincen található családi ház felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a hirdetésben megadott telefonszámon, hivatkozzon a településre és a hirdetési árra.

Vásárolna de nincs rá keret? Minek járna bankról, bankra? Irodánkban bank semleges, független hitelszakértő 10 éves szakmai tapasztalattal és jó banki kapcsolatokkal, díjmentes szolgáltatásával könnyíti meg a legkedvezőbb hitel kiválasztását és a hitelkérelem teljes körű összeállítását., hogy mindent egy helyen intézhessen!

Ne feledje! Kereső ügyfeleinknek szolgáltatásaink ingyenesek. 

Laska Róbert

Az otthon érték, az ingatlan üzlet

Bízza profikra ingatlanügyeit!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 128921824

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás