Zalakarosi eladó 120 nm-es ház #4714004

company_logo

119 000 000

Ft

991 667 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Légkondicionáló, Riasztó

Szintek száma:
1
Méret:
120 m²

Leírás

Eladó egy gyönyörűen felújított, Tipp Topp állapotú központi családi ház, amely 120 m² lakóterülettel büszkélkedhet. A ház egy 741 nm -es telken helyezkedik el, téglaépítésű, ami garantálja az építmény tartósságát és jó hőszigetelési tulajdonságait.Az ingatlan felosztása, alsó szinten világos amerikai konyhás - nappali - étkező, fürdőszoba - mellékhelyiség, gardrób található.Emeleti részben, három hálószoba, nappali, fürdőszoba - mellékhelység elosztású.Mindegyik szint terasz, valamint az emeleti szinten két szoba erkély kapcsolatos.A garázsban 2 gépjármű kényelmesen parkolhat, de a ház előtt is megoldott a parkolási lehetőség. Az ingatlan teljes berendezéssel együtt is eladó.
Zalakaros varázslatos település, amelyet gyógyvize és termálfürdői tesznek országosan híressé. A természetkedvelők és a pihenésre, gyógyulásra vágyók számára ideális hely. A környék bővelkedik a túrázási és kirándulási lehetőségekben, így az aktív kikapcsolódást kedvelő családok számára is tökéletes választás. Befektetőknek és leendő lakóknak egyaránt ajánlott az ingatlan, hiszen Zalakaros egyre népszerűbb a hazai és a nemzetközi turisták körében. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy ebben a gyönyörű városban legyen egy darabka otthona!

A minőség és a kényelem szempontjából felújított ingatlan minden igényt kielégít, legyen szó akár a burkolatokról, akár a beépített bútorokról. Az otthon központi elhelyezkedése révén, minden szolgáltatás a közelben elérhető, legyen szó oktatási intézményekről, vásárlási lehetőségekről vagy a közlekedésről.

A ház belseje napfényes, minden helyiségét természetes fény árasztja el. Az ingatlan kertre néző kilátással bír, így garantáltan csendes, nyugodt környezetben élvezheti az új tulajdonos a természeti szépségeket. A házban kényelmet és modern élhetőséget biztosít a klímaberendezés, valamint a fűtést gázkazán szolgáltatja, garantálva ezzel a téli hónapokban is a meleg és kellemes otthoni hangulatot.Amennyiben kínálatom felkeltette érdeklődését, kérem keressen elérhetőségeim egyikén a hét bármely napján. Jöjjön nézzük meg!

Hivatkozási azonosító: HZ031043-4714004

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149522462

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 3 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn