Zalaegerszegi eladó 35 nm-es lakás

company_logo

20 900 000

Ft

597 143 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

szept 9., 12:25
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Méret:
35 m²

Leírás

Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170819 hivatkozási számú zalaegerszegi társasházi lakás. Zalaegerszeg kedvelt Landorhegy városrészében eladó egy 35 m-es, 1 szobás, első emeleti lakás. Az ingatlan kiváló állapotban van, hiszen új, hőszigetelt műanyag nyílászárókkal, redőnnyel és szúnyoghálóval lett felszerelve, emellett új vízvezetékek kerültek beépítésre. A társasház szigetelése is megtörtént, így alacsony rezsiköltséggel számolhat a jövőbeli tulajdonos.

A lépcsőház tiszta és rendezett, ami biztosítja a kellemes lakókörnyezetet. A házzal szemben található buszmegálló könnyű közlekedést biztosít a város minden pontjára. A közelben megtalálható minden szükséges szolgáltatás: üzletek, gyógyszertár, orvosi rendelő, iskola és óvoda is.

Ideális választás lehet egyedülállóknak, pároknak vagy akár befektetés céljára is. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget!

Ár: 20.900.000 Ft

További információért és megtekintésért hívjon bizalommal! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó zalaegerszegi társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #170819Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150156927

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 35 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn