Zalaegerszegen modern, 3 szobás, teljesen berendezett prémium lakás

219 000

Ft

3 129 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Kiadó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

szept 27., 16:26

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Udvarban

Házszám:
2

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
nem

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Költözhető:
azonnal

Állat hozható-e?:
nem

Kaució:
2 havi kaució
Méret:
70 m²

Leírás

Zalaegerszegen modern, 3 szobás, teljesen berendezett prémium lakás kiadó!

Zalaegerszegen a kertvárosban, a Cinke utcai lakóparkban kiadó ez az igényes, modern, 3 szobás, 70 nm-es, teljeskörűen gépesített és bútorozott prémium lakás. A lakás felosztása: nappali, 2 db hálószoba, konyha, étkező, spejz, előtér, fürdőszoba és WC. Az ingatlanhoz erkély is tartozik. A parkoló a társasház zárt udvarán található. (Felár nélkül vehető igénybe.) Az ingatlanhoz kedvezményesen zárható, villamos árammal felszerelt garázs bérelhető.

A lakás teljesenkörűen gépesített, minőségi Whirlpool gépekkel felszerelt. A konyhában beépített elektromos sütő, mikrohullámú sütő, indukciós főzőlap, mosogatógép és páraelszívó található. A fürdőben egy új mosógép, a spejzban egy nagyméretű hűtő található.
Az ingatlan bútorozott, a képeken látható egyedi, exkluzív, magasfényű bútorokkal berendezett. A konyhában egy modern konyhabútor, az étkezőben az étkezőasztal és az étkező székek találhatóak. Az előtérben egy nagyméretű beépített szekrény van. A nappaliban található az ülőgarnitúra, egy modern függesztett szekrény, egy 4K UHD Samsung Tv és egy Samsung soundbar, mélynyomóval. A hálóban egy egyedi "lebegő" ágy található. A folyósón egy nagyméretű, tükrös, beépített gardrób van. A fürdőben egy egyedi, fiókos mosdópult és egy Walk-In zuhanykabin található.

A fürdőszoba és a különálló WC ablakkal is rendelkezik. A Geberit WC szagelszívó funkcióval is rendelkezik. A kivitelezéséhez csak minőségi anyagokat használtunk fel. A lakásban található bútorok, burkolatok és szaniterek is kiváló minőségűek. A rezsi költség alacsony, a fűtést a lakáshoz tartozó gáz-cirkó kazán biztosítja. A fűtés helyiségeként egyedileg szabályozható.

Az ingatlan Daikin hűtő-fűtő klímával, redőnnyel, szúnyogálóval és függönyökkel felszerelt. A lakás egyedi vízórával, villanyórával és gázórával rendelkezik. Az ingatlan az 1. emeleti elhelyezkedésének és környéknek köszönhetően biztonságos. A ház 2006-ban épült, csendes, nyugodt, zöld kertvárosi környezetben található.

Az ingatlan kizárólag igényeseknek kiadó. Minimum 1 évre bérelhető. A 2 havi kaució, az első havi bérleti díj kifizetése és közjegyzői okirat aláírása után azonnal költözhető. Kisállat tartása és dohányzás nem megengedett. A hálószobában látható matrac nem tartozéka a lakásnak.

Amennyiben a hirdetésem felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal, akár hétvégén is.
Ingatlanosok kérem, ne keressenek!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150214897

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 4 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn