Zalaegerszeg, eladó családi ház

company_logo

88 000 000

Ft

530 120 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 08:06
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
166 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Zalaegerszegi ingatlaniroda eladásra kínálja a 158929-es számú, kiváló tulajdonságokkal bíró, pincével 3 garázzsal rendelkező napfényes, otthonosan kialakított, felújított 2 szintes,2 generációs családi házat Zalaegerszegen a belváros közeli Juhász Gyula utcában.

- A családi ház a zalaegerszegi belvároshoz akár gyalogosan könnyen megközelíthető  mellék utcájában helyezkedik el, bölcsőde, iskola, orvosi rendelő óvoda találhahó a közelben. 

- Saroktelken 1981-ben épült a ház, téglából, willas zsindely fedéssel, telekterülete 840 m2, a családi ház részben alápincézett!

- ÖSSZEKÖLTÖZŐKNEK NAGYCSALÁDOSOKNAK KITŰNŐ LEHETŐSÉG, HISZ AZ ALSÓ FELSŐ SZINT KÜLÖN BEJÁRATÚ, KÉT ÖNÁLLÓ LAKRÉSZ.

-  Az ingatlan két lakószintje 2015-ben teljes belső felújításon esett át, beleértve az összes nyílászáróit is amik cserélve lettek műanyagra, szúnyoghálóval, redőnnyel. A ház északi külső szigetelése is megtörtént, a többi falfelületet kell csak a mai kornak megfelelően hőszigetelni.

- Alsó szinten tágas nappali 2 szobával, konyha,gardrób, fürdő wc-vel, közlekedő, összesen 83 m2-es lakótérrel, és 12m2-es tarasszal. Felső szinten amerikai konyhás nappali, tágas 2 szobával étkező, fürdő, külön wc-vel, közlekedő gardrób, fedett terasz, összesen 83 m2-es lakótérrel,12 m2  fedett terasszal. A lépcsőház, a teraszokra csatlakozik ahol a két lakrész bejárata is ki lett alakítva. A ház részben alápincézett több helyiségből áll, ( borospince is ki lett alakítva) nettó alapterülete 47m2 mely alkalmas lehet műhely, rendelő, iroda, raktár, konditerem, vagy egyebek kialakítására is.

- A telken 3 garázs, található, műhelynek is alkalmasak lehetnek, I. garázs:24 m2  II. garázs:24 m2, III. garázs:38 m2-es járólapozott, mely alatt kis pince is található.

-  Jelenleg a fűtést és a melegvizet, cirkós gázkazán biztosítja.

-  A telek körbe kerített, elektromos tolókapuval kialakított, szépen parkosított udvar, ahol több gépkocsi tárolására is alkalmas hely található.

 - HA SZERETNE BELVÁROS KÖZELÉBEN, ÉLNI, HA KEDVELI A NYUGALMAT ÉS A TISZTA LEVEGŐT, EZ AZ INGATLAN ÖNRE VÁR, ILLETVE KIVÁLÓAN ALKALMAS ÖSSZEKÖLTÖZŐKNEK, NAGYOBB LÉTSZÁMÚ CSALÁDNAK, VAGY AKÁR VÁLLALKOZÁS SZÁMÁRA IS. A TÁGAS UDVARBAN TÖBB AUTÓ IS ELHELYEZHETŐ. A TELEK, PARKOSÍTOTT UDVAR , KERTI PARTIK, CSALÁDI, BARÁTI ÖSSZEJÖVETELEK MEGTARTÁSÁRA KITŰNŐ HELYSZÍN. A SOK TÁROLÓ HELYISÉG AKÁR RAKTÁROZÁSI CÉLRA IS MEGFELELŐ. VÁROS FORGATAGÁBÓL KIKÖLTÖZNI SZÁNDÉKOZÓKNAK IS KIVÁLÓ VÁLASZTÁS, HISZ MINDEN ADOTT A BARKÁCSOLÁSHOZ, MŰHELY KIALAKÍTÁSHOZ,KERTÉSZKEDÉSHEZ.

Amennyiben a fenti, 158929-es számú eladó páratlan lehetőségeket adó többgenerációs családi ház,vagy bármely ingatlan irodánk kínálatából  felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal a következő telefonszámon:  

Ne feledje!

Kereső ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatást nyújtunk, amely 100%-ban ingyenes!

Hitelszakértőnk több bank ajánlatával áll rendelkezésére, melyből tetszése szerint választhatja ki a legmegfelelőbbet! Mindent helyben intézünk, kedvező ügyvédi szolgáltatással, műszaki és egyéb ingatlanokkal kapcsolatos tanácsadással.

Bízza profikra ingatlanügyeit, az otthon érték az ingatlan üzlet!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 131330911

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás