Zala legszebb részen autentikus nagy ház eladó/ kiadó

160 000

Ft

1 231 Ft/m²

Kategória:

Kiadó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

szept 28., 10:09

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
elektromos

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Szintek száma:
2

Költözhető:
azonnal

Kert:
különálló

Kert mérete:
290  m2

Állat hozható-e?:
igen

Kaució:
2 havi kaució

Méret:
130 m²

Leírás

Zala vármegye gyönyörű részén, Nemessándorházán kiadó eladó egy igazán különleges, 120 nm-es, nagy belmagassággal rendelkező, kiváló lehetőségeket magában rejtő lakóház.
Ez az Otthon egy olyan Családra vár, aki beleszeret az egyedi atmoszférába, ami már a belépéskor magával ragadja az embert.
A háznak két bejárata van, így a nagy lakótérnek köszönhetően akár két különálló, tágas lakrész is kialakítható. Az ingatlan jelenlegi elosztása szerint a házban található 2 nagyméretű, - a 3,2 m-es belmagasságnak köszönhetően - galériázható helyiség, étkező és konyha rész, 2 zuhanyzó, mellékhelyiségek, tároló helyiségek és kamra. A lakóház tágas és világos terei az új tulajdonos igényei szerint alakíthatók, akár több generáció együttélésére is kiválóan alkalmas az Otthon.
Az ingatlan falazata sárga homokkő tégla, alapja terméskő. A 60 cm vastag, természetes építőanyagból készült falak kiváló hőszigetelő tulajdonsággal bírnak. Az ingatlan teljesen száraz, nem vizesedik. A stukatúros födémszerkezettel rendelkező tető cserépfedést kapott.
Bővíthető azzal, hogy a padlás tér beépíthető ezzel újabb 120 nm nyerhető!
Kút fúrható forrás viz van bennük! Ez nagy értek a mai száraz világban!
Egyházi iskola és nagyon jó busz -és vasút közlekedés, a plusz még, és itt nem lesz autópálya :egy igazi gyöngyszem a kis zsák falu ! A falu vezetése önálló, a kreatív polgármesternek köszönhetően nemcsak a letelepedés támogatott hanem az idősek és iskolások is rendszeres támogatásban részesülnek.
A lakóház melegéről jelenleg egy vegyes tüzelésű kályha gondoskodik, alternatív fűtésmód kialakítása az új tulajdonos feladata lesz, saját igényei szerint lehetőség van kandalló, inverteres klíma vagy infrapanelek használatára. A gázcsatlakozás a telekhatáron található, így a földgázzal történő fűtés is megoldható. A melegvíz ellátásról villanybojler gondoskodik.
A víz, áram és a csatornahálózat a házba bevezetésre került.
Az áram- és a vízhálózat felújítása 2 évvel ezelőtt megtörtént. További felújítási munkák során a fürdőszobák és a mellékhelyiségek új burkolatot kaptak, új szaniterek kerültek felhelyezésre, mosógép, mosogatógép kiállás lett kiépítve, a falak festése, a lábazat kijavítása és festése is megtörtént. A vizes helyiségek további különlegessége a spanyol márványkaviccsal történt burkolás, mely a szépségén túl kitűnően masszírozza a belépő talpát.
A múlt század elején épült épület különlegessége, hogy a település építési szabályzata alapján helyi értékvédelemben részesül, így az épületet átépíteni, bővíteni csak az eredeti építészeti karakter megőrzésével lehet, megóvva így az épület hangulatát.
A kezelhető méretű, 288 nm-es telek kiválóan alkalmas kis kert, grillező kialakítására is.
A település infrastruktúrája kiváló: iskola, óvoda, orvosi és fogorvosi rendelő, boltok könnyen megközelíthetőek. A környék természeti kincsekben gazdag: íjászpálya, csodálatos erdők és rétek hívogatnak felfedezésre. A környező dombok 25 éve adnak otthont az Anastazia filozófián alapuló önellátó, nemzetközi közösségnek, amely olyan modern, mégis hagyományos projekteket valósít meg, mint a jurták és kemencék építése egyhektáros telkeken. A környéken számos munkalehetőség van, Zalaegerszeg 10 km-re, Hévíz és a Balaton 25 km-re található. A települést források, patakok, borospincék és túraútvonalak veszik körül.
Az ingatlan per-, teher-, és igénymentes, azonnal birtokba vehető.
Ar: 30490000 Ft
Bérleti díj: havi 450EUR 2 havi kaució 1 hónap előre fizetve koltozheto.
Gyere- és Élvezd!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150526906

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn