Vidéki porta - Zalaszentgróti eladó vegyesfalazatú családi ház

company_logo

25 000 000

Ft

250 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
100 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
2226  m2

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Eladásra kínálok Zalaszentgrót Zalakoppányi részén, csendes zsákfaluban egy alápincézett, vegyes falazatú, új tetővel rendelkező házat, pajtával és 2223m2 viszonylag sík területtel.
Az ingatlan egy része vályog fal mely köszönhetően a magas alapnak teljesen száraz. Az épület később került megtoldásra egy tégla építésű szobával és fürdőszobával. A tető pár éve teljes egészében cserélve lett, viszont megmaradt a csodálatos fagerendás mennyezet a nappaliban. A fűtést gázkonvektor és kandalló biztosítja. A község csatornázása az idén valósult meg, egyelőre a telken csak a beállás van, rákötés még nem történt. Nyílászárók részlegesen cserélve lettek.
A telek két oldalról be van kerítve, gyümölcsfák valamint egy kis akácerdő található rajta. A régi pajta rész kis felújítás után alkalmas garázsnak, ez adja meg a kis udvar intimitását. Lakáscsere szóba jöhet akár ráfizetéssel is.
Zalaszentgrót, ( melynek közigazgatási területéhez tartozik Koppány, a mintegy 300 fős falucska ) Zalai Termál-völgy jelentős települése. Magában hordozza az egykori mezőváros vidékies báját, és a modern kisváros és járási székhely minden mai igényt ( egészségügyi, kereskedelmi, szociális intézmények, szolgáltatások ) kielégítő funkcióját. Fekvése vetekszik a Balaton-felvidék szépségével, az osztrák határ közelsége pedig a nyugat-európai turisták és betelepedők számára egyaránt vonzóvá teszi.
Az ingatlan és környezete számos kikapcsolódási lehetőséget kínál. Termál gyógyfürdők, (Zalaszentgrót, Kehidakustány, Hévíz, Zalakaros ), lovardák, horgász tavak és világszínvonalú golfpálya várja az aktív pihenésre vágyókat, mindössze 5- 15 perces autó- vagy kerékpár útra. Adottak az erdei kirándulások, bor- és gasztronómiai túrák, vadászat lehetősége.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 137742699

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn