Egyedi ajánlat!

Stílus- Elegancia! Ahol a minőség számít!!!! - Zalakaros

company_logo

249 000 000

Ft

403 566 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 13:40
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
617 m²

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
2960  m2
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Az ingatlan Zalakaros kedvelt kertvárosi részén helyezkedik el, a ház 2000-ben épült, az minden porcikájában az igényesség és a minőség köszön vissza ránk.

Örök időre tervezett és kivitelezett egyedi tölgy nyílászárói mestermunkák. Kivitelezésében a professzionális külső és belső építészet jellemzi. Praktikus egyedi megoldásait felsorolni is nehéz lenne.
Ilyen csak egy van!

A házban 3 szinten 7 szoba, 4 fürdőszoba, tágas amerikai konyha, hatalmas nappali van kialakítva, ezeken kívül még számtalan helyiség és földpince is megtalálható. Az ingatlan bárki számára tökéletes otthon lehet, a benne rejlő lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen.
A hatalmas teraszról, nappaliból örök panorámás kilátás nyílik a csodálatos zalai dombokra, parkosított kertre. A 90 nm-es teraszon a naplementét és a pazar környezetet élvezheti az új tulajdonosa.

A 2960 nm nagyságú belterületi területen kialakított 617 nm összterületű ház műszaki jellemzői:
- beépített alapterület 230 nm, beépítettség 12,87 %, (maximális 20 % Lke-4)
- pinceszint : 214 nm (földpince, zöldség tároló, wc-mosdó, szabadidő szoba, fürdőszoba, kazánház, közlekedő, mosókonyha, tároló, borozó, garázs,
- földszint : 150 nm + 90 nm terasz (szélfogó, konyha, értekező, nappali, fürdő, wc-mosdó, közlekedő, szoba, lépcsőház,
- tetőtér: 151,56 nm (129nm) 4 szoba, 3 fürdő, közlekedő, 2 gardrób, lépcsőház, + erkély 10,5 nm,
- fűtés: gázcirkó és cserépkályha, melegvízellátás kombinált gázkazánnal,
- 3 fázis, riasztórendszer,
- esővíz tározó + öntöző rendszerrel kiépítve.
- POROTHERM 38 N+f Falazóblokkból, csornai hódfarkú cserépfedés, csapadékvízelvezetés rézlemez csatorna és lefolyórendszerrel, nyílászárók egyedileg gyártott tölgyfa , bazalt kőlábazat 

Az ingatlannal együtt értékesítésre került a családi birtokkal egy egységet képező 2719 nm nagyságú belterületi építési telek, amely kiváló adottságokkal rendelkezik akár új családi ház építésére (Lke-4 építési övezet) vagy akár az természeti környezet megőrzésére, vagy csupán befektetésnek!
A terület irányára 15.000.000-Ft elsődlegesen az épülettel együtt vásárolható meg.

Az ingatlan irányára 249.000.000 ft.
Tel. /


ZALAKAROS üdülőváros Zala megye délkeleti részén Keszthely és Nagykanizsa között fekszik, az autópálya lehajtótól 8 km-re helyezkedik el, de tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Zalakaros a településen működő gyógy-, termál és élményfürdőnek köszönheti idegenforgalmát. Zalakaros rendelkezik valami olyannal, amely más városoknak kevésbé adatott meg: Európa egyik legjobb gyógyvizével, minden generációnak lehetőséget nyújtó fürdővel, amely kikapcsolódást, pihenést nyújt vendégeinknek, és csodálatos kisvárosi atmoszférával, mely sok összetevőből áll egységes egésszé.
A zalakarosi fürdő nemzetközi hírű gyógylétesítmény, gyógyvize: 2500méter mélyből fakadó 96 C°-os hőmérsékletű. Beltartalma és a vízkészlet nagysága miatt a legjelentősebbek egyikének tartják, egyedülálló vízösszetételt képez Európában.
A természet változatossága, az erdők, a szőlődombok, a Kis-Balaton völgye páratlan környezetet, tiszta levegőt, kirándulási, sportolási helyszínt nyújt az ide látogatóknak, az itt élőknek. A tavasz kezdetétől az ősz végéig színes virágok díszítik a települést, amely miatt méltán nyerte el a Magyarország legvirágosabb városa és az Európa virágos városa címet.

Jöjjön el tekintsük meg együtt, nem fog csalódni!

A varázslatos élmény érdekében hamarosan videó is készül az ingatlanról.


Stil - Eleganz! Wo Qualität zählt! Kurort in Zalakaros.

Ein dreistöckiges, 617 Quadratmeter großes Einfamilienhaus mit ewigem Panorama und einer Garage für 2 Autos steht auf einem landschaftlich gestalteten Grundstück von 2.960 Quadratmetern in Zalakaros zum Verkauf!
Das Anwesen, das sich in der beliebten Gartengegend von Zalakaros befindet, wurde im Jahr 2000 erbaut und jedes Stück spiegelt Raffinesse und Qualität wider.
Einzigartige Meisterwerke für Eichenfenster und -türen, entworfen und gebaut für die Ewigkeit. Es zeichnet sich durch eine professionelle Außen- und Innengestaltung aus. Es wäre schwierig,

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 136848251

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn