Pórszombati eladó 98 nm-es ház

company_logo

11 950 000

Ft

121 939 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
3636  m2

Méret:
98 m²

Leírás

Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170598 hivatkozási számú pórszombati családi ház. Itt, a Göcsej nyugati oldalán, Zalaegerszegtől csupán 30 kilométerre, egy bájos, gazdálkodásra is alkalmas családi ház várja új tulajdonosát.

Az ingatlan egy festői szépségű, erdőkkel körülvett völgyben található, ahol a Medes-patak és a Morgos patak találkozása egyedülálló természeti környezetet teremt. A 98 négyzetméteres, téglaépítésű ház tökéletes otthont nyújt egy család számára, ahol a tágas három szoba, a világos előszoba, a hangulatos étkező, valamint a konyha és a nagy kamra is a kényelmet szolgálják. A fürdőszoba WC-vel együtt van! Az ingatlan egy nyitott teraszon keresztül közelíthető meg, amely remek lehetőséget kínál a pihenésre a természet közelségében.

A házhoz tartozó 3636 négyzetméteres területen gazdasági épületek, tárolók és egy garázs is található, így bőven van hely a gazdálkodáshoz vagy akár hobbiállattartáshoz. A telken ásott kút segíti a mezőgazdasági tevékenységeket, míg a csatorna, víz és villany már be van vezetve az ingatlanba. A gáz elérhető a telken, azonban a bekötés még várat magára.

Az 1956-ban épült ház födémje stukatúros, vagyis teljesen gerendázott, ami a stabilitást és időállóságot garantálja. A cserép tetős épület tetőszerkezete kiváló állapotú, míg a fűtést hagyományos kályhák, a meleg vizet pedig villanybojler biztosítja. A déli fekvésű otthon nyílászárói még az eredeti fa ablakok, amelyek a mai napig jó állapotban vannak.

Pórszombat településen a háziorvosi, fogorvosi és védőnői ellátás is biztosított, így az alapvető egészségügyi szolgáltatások helyben elérhetők. A falu és környéke gazdag természeti értékekben, a patakvölgyek és erdők közelsége, valamint a csömödéri kisvasút közelsége igazi különlegességgé varázsolja ezt a helyet. Az itt található béke és nyugalom tökéletes hátteret nyújt az új otthon megálmodásához.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, és váljon részévé ennek a varázslatos környezetnek Pórszombaton, ahol az idő megállt, és a természet még valóban jelen van. Álmodja meg új életét ebben a gyönyörű faluban, Zala vármegye szívében! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó pórszombati családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #170598Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150013257

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 87 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn