Nyugalom és természet egy helyen  találd meg otthonod Zalacsében!

company_logo

18 900 000

Ft

201 064 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

szept 25., 08:29
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
1820  m2

Méret:
94 m²

Leírás

Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170849 hivatkozási számú zalacsébi családi ház. Eladó családi ház Zalacsében  az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kizárólagos kínálatában

Eladásra kínálunk egy karbantartott, felújított családi házat Zalacsében, amely tökéletes otthona lehet egy új család számára. Az ingatlan eredetileg 1945-ben épült, majd 1966-ban kibővítették és modernizálták. A ház folyamatos gondozás alatt állt, így kiváló állapotban van. 2001-ben gázfűtést kapott, gázkonvektorok biztosítják a kellemes meleget. Emellett 2021-ben hőszigetelt műanyag nyílászárókat építettek be, amelyek tovább növelik az energiahatékonyságot és komfortérzetet.

A nyugati fekvésű ház 94 négyzetméteres, két nagy méretű szobával, egy konyhával, előszobával és egy fürdőszobával, amelyhez WC is tartozik. A zárt terasz ideális hely a pihenéshez, családi vagy baráti összejövetelekhez. Az ingatlanban egy tágas kamra is található, amely két külön helyiségből áll, így bőséges tárolási lehetőségeket kínál.

A ház egy 1820 négyzetméteres telken helyezkedik el, amelyen további gazdasági épületek és egy garázs is található. Ez az ingatlan különösen alkalmas azok számára, akik hobbi kertészkedéssel vagy állattartással szeretnének foglalkozni. A telek hátsó részén gyümölcsfákban gazdag kiskert található, ami a természet közelségének szerelmeseit is lenyűgözi.

Zalacséb csendes, nyugodt település Zalaegerszeg közelében, a Zala folyó partján, ahol békés falusi élet várja az új lakókat. A közlekedés kiváló, hiszen a falut könnyedén elérhetjük busszal vagy vonattal is.

Amennyiben el tudnád képzelni életedet egy ilyen idilli környezetben, ne habozz felkeresni minket a megadott elérhetőségeken: telefonszámon vagy email címen.

Ha érdeklődsz az ingatlan iránt, vagy további családi házakról szeretnél információt kapni, keress bizalommal!

Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó zalacsébi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #170849Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150456014

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 88 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn