Novai eladó 86 nm-es ház

company_logo

16 500 000

Ft

191 860 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
2934  m2

Méret:
86 m²

Leírás

Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #165268 hivatkozási számú novai családi ház. Az ingatlan Nován, Zala megyében, a határ közelében. Zalaegerszeg 30, Lenti 12 km. távolságban helyezkedik el. Iskola, óvoda van a faluban. Munkahelyi lehetőségek helyben az Ada bútorgyárban, Lentiben és Zalaegerszegen adottak kiváló a busz közlekedéssel. Egy kis ráfordítással modern otthont varázsolhat belőle, újabb építésű házak ölelésében, zsákutcában helyezkedik el az eladó ház.

- A ház felújítandó állapotban van, egyedi déli fekvésű, előnye a nagy füvesített, előkertes építés, mellyel rendkívül csendes környezetet biztosít az itt élők számára. A ház mögötti telek abszolút rendezett, teljesen sík, gazdálkodásra alkalmas.

- Elérhető közművek víz villany, csatorna ház 1965-ben épült, falazata vegyes falazatú tégla, fa nyílászárókkal, cserép fedéssel, helyiségenként egyedi fűtésű, a telken ásott kút is van, a lakórész nettó 86 m2, telekterülete 2934 m2. Az ingatlan kialakítása a következő: 2 szoba, előszoba, beépített terasz, konyha, fürdőszoba-wc, kamra, valamint az ingatlan, egy része alatt pince is található.

-A családi házhoz tágas garázs (22 m2) valamint számos jó állapotú kis állatok tartására alkalmas ólak, húsfüstölő, és egy kút is tartozik, ami lehetővé teszi az ingatlan gazdálkodásra való felhasználását is.

- A másik fantáziának adó építmény a nagy pajta, (46 m2) rengeteg lehetőséget adó , kiváló állapotban lévő téglapilléreken áll, tökéletes tetőszerkezettel, keményfa deszkaborítású oldalakkal. A pajtaként funkcionáló helyiségből kialakítható még plusz kétállású garázs, tároló, de kerti sütögetésnek helyet adó fedett filagória, akár kemencével kialakított dühöngő is.

- Városból költözni szándékozóknak, is kiváló választás, hisz minden adott a barkácsoláshoz, műhely kialakításhoz, kertészkedéshez.

- Felújítása szükséges, de igény szerint azonnal költözhető, lakható állapotban van, sok lehetőségekkel, kis felújítás, és egyebek elkészítése után kiváló életteret lehet kialakítani .

- Falusi csok is igényelhető az ingatlanra.

- Az ár irányár, Jöjjön, tekintsük meg együtt, kiváló lehetőségeket rejtő házat hívjon a számon majd, ha elnyerte tetszését tegyen ajánlatot! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó novai családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #165268Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150013631

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 20 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn