Nagyszerű áron eladó gyönyörű családi ház

company_logo

29 990 000

Ft

165 691 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

szept 30., 11:10
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
3167  m2

Méret:
181 m²

Leírás

Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170937 hivatkozási számú lispeszentadorjáni családi ház. Eladó egy gyönyörű, tágas családi ház 3167 m-es telken, ideális környezetben! Az ingatlan 181 m nettó alapterületű, jó állapotú építménye tégla falazatú, beton sávlappal és vasbeton födémmel rendelkezik. A műanyag nyílászárók hőszigetelt üvegezéssel biztosítják a kiváló hő- és hangszigetelést.

A ház fűtése cirkó, a helyiségek között található 3 hálószoba, aminek egyikéből egy saját fürdőszoba nyílik, egy boltíves nappali, 2 fürdőszoba, 2 konyha, étkező, kamra, közlekedő, előtér, tároló, valamint egy dupla garázs. A szobák világosak és levegősek, a fényviszonyok kiválóak. Az ingatlan megegyezés alapján bútorozott. Pince is tartozik hozzá, aminek egyik fele borospince.

A környék rendkívül vonzó: 5 km-es körzetben halastavak, a szomszédban pedig gyógyfürdő, iskola és óvoda található. Közművek: villany, víz, gáz. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, jöjjön el és nézze meg személyesen!

For sale is a beautiful, spacious family home on a 3167 m lot, set in an ideal location! The property features a net area of 181 m and is in good condition, built with brick walls, a concrete slab, and reinforced concrete ceilings. The plastic windows have insulated glazing, ensuring excellent thermal and sound insulation.

The house is heated by a circulating system, and the layout includes 3 bedrooms, one of them has a private bathroom, an arched living room, 2 bathrooms, eat-in kitchen and a formal dining room, a pantry, a corridor, an entrance hall, storage space, utility and laundry, a double garage and a second kitchen. The rooms are bright and airy, benefiting from excellent natural light. The house is semi-furnished. The property also includes a basement with a wine cellar.

The surrounding area is highly attractive: within a 10 km radius, there are fish ponds, multiple spas, as well as a school and kindergarten. Utilities include electricity, water, and gas. Dont miss this fantastic opportunitycome and see it for yourself! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó lispeszentadorjáni családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #170937Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150584435

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 6 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn