Merjen nagyot álmodni!Mezőgazdasági ingatlan 32.459 négyzetméteren

company_logo

155 000 000

Ft

4 775 Ft/m²

Feladás dátuma:

tegnap, 16:10
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
32459 m²

Méret tipus:
m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Méret (ha):
3.2459

Méret (m2):
32459

Leírás

Merjen nagyot álmodni! Fedezze fel ezt a páratlan lehetőséget egy különleges ingatlanban, ahol a lehetőségek határtalanok! Ezen a varázslatos területen nem csupán egy egyszerű ingatlan várja, hanem egy egész életforma lehetősége nyílik meg Ön előtt!

Ez a vonzó helyszín Bajcsa városrészben található, mely Nagykanizsához tartozik. Összesen 32.459 négyzetméteren terül el, két oldalról erdő öleli, és mindössze rövid távolságra található a várostól. A területen gondosan tervezett, kényelmes 100 nm-es lakóház, egy 60 nm-es irodaépület, valamint egy praktikusan kialakított 1828 nm-es épületegyüttes található, amely jelenleg baromfinevelő telepként működik.

Az ingatlan környezettudatos szemlélettel került kialakításra. A biológiai szennyvíztisztító rendszer garantálja a környezetvédelmet, míg a saját kút kristálytiszta, iható vizet biztosít Önnek és családjának. Itt a természet és a fenntarthatóság összefonódik a modern életvitellel.

Ez a gyönyörű terület a lehetőségek birodalma: válassza a kényelmes vidéki életet a városi pezsgés közelében, telepítse saját gazdaságát vagy agrárprojektjét, hozzon létre egy privát menedéket a természet közepén, vagy alakítsa át az ingatlant a saját elképzelései szerint.

Ne hagyja ki ezt az egyszeri lehetőséget! Várjuk szeretettel érdeklődését és kérdéseit. Ez az ingatlan nem csupán egy hely  ez az életmód, amit mindig is álmodott. Valósítsa meg álmait ezen a lenyűgöző birtokon!

Referencia szám: HK-4440812-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 140977927

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn