Ligetfalvai eladó vegyesfalazatú családi ház

company_logo

105 580 800

Ft

488 800 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 10., 11:28
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
216 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
11330  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

A ZALAI DOMBOK KÖZT MEGBÚJÓ, ÁM BALATONHOZ, HÉVÍZHEZ KÖZELI, KICSI ZSÁKFALUBAN, LIGETFALVÁN KÍNÁLUNK ELADÁSRA HANGULATOS KÉTGENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZAT EGY HEKTÁRT MEGHALADÓ TERÜLETTEL.
IRODÁNK KIEMELT AJÁNLATA!

Az ingatlan fekvése:
A Hévíz - Zalaegerszeg főúttól 1 km-re, erdős lankák völgyében találjuk a mindössze félszáz állandó lakost számláló idilli elhelyezkedésű, biztonságos kis falucskát.
A ház a település szélén, szellősen beépített területen áll, mintegy 60 méter széles utcafronti, dombháton átívelő, csodás panorámát kínáló 1,13 hektáros telken. A terület két helyrajzi számon jegyzett, de mindkettő belterület, nem esik a földtörvény hatálya alá, így egy magánszemély nevére is kerülhet és akár további épületek is létesíthetők rajtuk. (30% a beépíthetőség)
A hely békés nyugalmát mutatja, hogy gyakran napközben is hatalmas szarvasok sétálnak pl. az átellenben lévő udvaron. Autóforgalom csekély.
Hévíz csupán 14, Keszthely 19 km. A két kastéllyal, ínyenceket váró étteremmel, golfpályával rendelkező Zalacsány 4 perces autózással elérhető.

Az épület főbb jellemzői:
- Egy régi, stabil, 60 cm vastag falú vályogházat alakítottak át, erősítettek meg és bővítettek 50 m2-es, energiatakarékos proconcept technológiájú teraszkapcsolatos nappali-konyha-étkező résszel, majd a teljes tetőtér is beépítésre került. A tájba illő, autentikus ház cserép fedést kapott. Mindenütt kerámialapokkal burkoltak a padlók.
A terveket magas műszaki színvonalon, átgondolt statikai megoldásokkal, igényes esztétikai és kényelmi elvárásoknak megfelelően kivitelezték, a legértékesebb, időtálló anyagokból. A padozat, mennyezet, tetőtér hőtechnikailag szigetelt, a ház csekély energiafelhasználású. 10 éve készült el.
- A közművek közül villany, ivóvíz, gáz állt rendelkezésre. A szennyvíz kezelésére minden lakóháznál állami támogatással egyedi, többkazettás mechanikai és biológiai technológiával öntözővíz minőségig tisztító szennyvíztárolót létesítettek.
- A házban kombi gázkazán szolgáltatja a fűtést és a meleg vizet. A nappali kandallóval is temperálható.
- Az épület nagy léptékű, minden helyisége szellős, tágas. Hagyományt követő parasztgerendás mennyezetű földszintjén az előtérből nyílik egy lakószoba és az egyik fürdő, káddal, toalettel. Egy kiszélesedő közlekedőből jutunk a fent említett hatalmas amerikai konyhás nappaliba és innen indul a fával burkolt betonlépcső a tetőérbe. Három, ebből két egymásból nyíló hálószoba és egy zuhanyozó +wc-s fürdőszoba található a felső szinten.

A bekerített udvaron tárolónak használt faház áll, ásott kút vízével megoldható az öntözés, medence feltöltés.
A vételár a lakás legtöbb berendezését tartalmazza.

Amennyiben további kérdései merülnek fel, vagy megtekintené az ingatlant, kérem, jelentkezzen a megadott elérhetőségeken.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146980513

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn