Lakhatóvá alakítható zártkerti ingatlan a horvát határnál

company_logo

4 490 000

Ft

86 346 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
52 m²

Leírás

Zala vármegyében, Letenye kisvárosához tartozó Julián-hegyen vált eladóvá ez a hangulatos, jó elhelyezkedésű zártkerti ingatlan. Az ingatlanhoz egy közel 4000 nm nagyságú terület tartozik, valamint egy kisebb erdőrész egy része. Az ingatlantól néhány km távolságra elérhető a horvát határátkelő, valamint az M7-s autópálya is.

A zárt megközelítése nagyon jó, végig aszfaltos úton történik. A terület alsó része sík, míg a teteje erősen emelkedik, ám a terület tetejéről gyönyörű kilátás tárul elénk a környező erdőségekre. A birtok tetején pár dió valamint gesztenyefa, valamint néhány tő szőlő is található. Az épületben a villamoshálózat megtalálható, ez néhány éve felújításon is átesett, mely során 32 A áramerősség került kialakításra. Vezetékes vízszolgáltatás az utcáról köthető, így ráfordítással akár lakhatóvá is formálható. A vízellátást jelenleg egy ásott, gyűrűs kút biztosítja. A helyiségek fűtése kandallóval megoldható. Az épület a pince, valamint a földszinten összesen 52 nm hasznos alapterülettel rendelkezik, melyből akár már kellemes élettér is kialakítható.

Adásvételnél az ingatlan kifüggesztést igényel, de a kifüggesztési idő után kiváló kis elvonulós hajlék, nyaraló, vagy akár szomszédok nélküli, természetközelébe vágyó emberek állandó otthona is lehet. Megtekintéshez telefonos egyeztetés szükséges!

Stolcz Gábor (prémium ingatlanértékesítő)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146029288

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn