Lakás Zalaegerszegen

27 000 000

Ft

642 857 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

jún 26., 17:42

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Havi közösköltség:
17000  Ft/hó

Félszobák száma:
1

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Költözhető:
megegyezés szerint
Méret:
42 m²

Leírás

Igényes, felújított, 3. emeleti, nettó 42nm alapterületű lakás Zalaegerszegen a Landorhegyi úton, azonnal költözhető, lakható állapotban.

Az ingatlan a város központi részén, mégis kellemes nyugodt környezetben helyezkedik el.
Körzeti orvos, patikák, Lidl, Spar, Coop, pékség, bölcsőde, óvoda, iskola, középiskola, bankautomaták, edzőterem, művelődési központ, könyvtár, buszmegállók, éttermek, benzinkút mind 3-4 perc sétányi távolságon belül megtalálhatók.

A lakás teljes körű felújításon esett át, melynek keretében az ivóvíz és szennyvíz vezetékek, szaniterek, burkolatok és a villamos hálózat teljesen ki lettek cserélve. Minden nyílászáró műanyag és szigetelt (többrétegű). Az ingatlan rezsiköltsége nagyon alacsony, a fűtésre a kondenzációs kombi gázkazán, az egy éve beszerelt hűtő-fűtő klíma vagy a konyhában és a fürdőben megtalálható elektromos fűtő panel is használható.

Az árba az egyedileg csináltatott masszív bútorok is beletartoznak. A fürdőben nagy sarokkád található, az illemhelyiség a fürdőszobától el lett választva. A lakás méretéhez képest tágas nappaliban egy bárpult és egy beépített szekrény is kiépítésre került, valamint innen juthatunk ki a kilépőre is. A nappalin kívül egy félszoba található a lakótérben, mely szintén igényesen bútorozott. Hálószobaként vagy gyerekszobaként is használható, jelenleg dolgozószobaként funkcionál. A konyha jól felszerelt, beépített villanytűzhellyel és mosogatógéppel rendelkezik.

A társasház téglából épült, pár éve külső hőszigetelést kapott, hozzá ingyenes parkoló is tartozik, valamint közös tárolók is vannak a lépcsőházban. A ház előtt parkos rész található, játszótérrel. A lakóközösség csendes, kultúrált.

Amennyiben igényes, modern lakást keres, ha Önnek számít a város közelsége ám mégis nyugodt, csendes hétköznapokra vágyik, ha kompakt és kifejezetten olcsó fenntartású otthont keres, akkor ez egy nagyszerű lehetőség. Befektetésnek is kiváló. A lakás természetesen per- és tehermentes.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148689712

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn