Különleges befektetés, kivételes otthon: Botfai kastély mellett! 49_ds

company_logo

25 990 000

Ft

160 432 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
162 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
kandalló-cserépkályha

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Kert mérete:
975  m2

Költözhető:
azonnal

Leírás

* * * * * PLEASE SCROLL DOWN FOR ENGLISH VERSION * * * * *
* * * * * BITTE NACH UNTEN SCROLLEN FÜR DIE DEUTSCHE VERSION * * * * *

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Éljen a lehetőséggel, és legyen részese Zalaegerszeg különleges, történelmi hangulatának ebben az egyedülálló ingatlanban, amely korábban a Botfai kastély cselédszállásaként funkcionált! Az épület csupán néhány lépésre helyezkedik el a kastélytól és a templomtól, így Ön minden nap élvezheti a környék történelmi kisugárzását és kulturális kincseit.

A kivételes ingatlan jellemzői között szerepel egy felújításra szoruló füstös konyha, amely tökéletes alapot jelenthet egy álom otthon vagy egy csodálatos vendégház kialakításához. A vastag, 75-80 cm-es falak nem csupán a múlt századok építészeti megoldásait őrzik, hanem kiváló hőszigetelést is biztosítanak, így az új tulajdonosok egész évben kényelmesen élvezhetik az otthonukat.

Az ingatlan kiváló befektetési lehetőséget kínál, hiszen a felújítás után akár egy gyönyörű tájház is kialakítható belőle. Az új tulajdonosok így nem csupán egy történelmi épület gazdái lehetnek, hanem részesei is az itt élő közösségnek, élvezve a környék nyugalmát és természeti szépségeit.

A Botfai kastély és a környék történelmi értékeit nem kell bemutatni, hiszen azok a magyar kultúra és történelem elismert részei. Ebben a környezetben élni nem csupán egy otthont jelent, hanem egy életstílust, ahol a múlt és a jelen összefonódik, és ahol az új tulajdonosok minden nap új inspirációt találhatnak.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, forduljon hozzánk bizalommal, és kezdje el ma még az álmai otthonának megteremtését ebben a csodálatos, történelmi ingatlanban Zalaegerszegen, Botfai városrészben!


Seize the opportunity and become a part of the unique, historical atmosphere of Zalaegerszeg in this exceptional property, which previously served as the servant's quarters of the Botfai Castle! The building is just a stone's throw away from the castle and the church, allowing you to relish the neighborhood's historical vibes and cultural treasures every day.

The unique features of this exceptional property include a smoke kitchen in need of renovation, which could provide a perfect basis for creating a dream home or a charming guesthouse. The thick 75-80 cm walls not only preserve architectural solutions of past centuries but also guarantee excellent insulation, ensuring year-round comfort for the new owners.

This property presents an outstanding investment opportunity as it could be transformed into a beautiful landscape house after renovation. In this way, the new owners can not only become the proprietors of a historical building but also members of the local community, enjoying the tranquility and natural beauty of the area.

There is no need to introduce the historical values of the Botfai Castle and its surroundings as they are recognized parts of Hungarian cul.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143010498

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 7 napja

Megosztás