Kiscsehi eladó Családi ház a Zalai dombság ölelésében

company_logo

32 800 000

Ft

482 353 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

szept 13., 09:19
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Légkondicionáló

Szintek száma:
1

Kert mérete:
2572  m2
Méret:
68 m²

Leírás

Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169409 hivatkozási számú kiscsehi családi ház. A zalai dombság ölelésében Kiscsehiben felújított, szigetelt összközműves gyönyörű családi ház eladó.

A kettő szobás 65-négyzetméteres ház gyönyörű természeti környezetben fekszik , a Szlovén és a Horvát határ közelében. Területe 2572-nm , melyet egy kis patak szegélyez.

Műszaki adatok:
-tégla épület
-cserép fedés
-10 cm-es hőszigetelés -Gáz-cirkó fűtés ,fürdőszobában padlófűtéssel -Plusz fatüzelésű öntvény kandalló

Kovácsolt vaskapun át jutunk a parkosított udvarba, melyben 24-külömböző gyümölcsfa található /körte, barack, dió füge.../ Gondos gazdájának köszönhetően egy kis kerti tó, szalonnasütő, modern kerti zuhany, ásott kút is helyet kapott az udvaron. Nem beszélve a sokfajta tujáról, virágról és az ízlésesen elhelyezett dekor elemekről.

Hangulatos, kiülős, fedett terasz fogadja az érkezőt, melyből a házba jutunk. Itt folytatódik a már megszokott színvonal, új egyedi szigetelt fa nyílászárok, ablakokon zsalugáterekkel, masszás zuhany világítással, látványos fa gerendázat... Garázs, melléképületek természetesen rendelkezésre állnak.

Amerre a szem ellát erdők mindenhol, kiránduló utak, gyalog ösvények. Budafai arborétum 5-km távolságra található, autópálya 6-km . Termálvizes fürdők közelében . Mura folyó, bányatavak a horgászat szerelmeseinek . A Szentandorján-patak völgyében, annak két oldalán fekszik ez a megragadó szépségű kis település, a kerékpáros túrázók egyik közkedvelt úti célja. A közelében fekvő budafai arborétum és a nem messze lévő Vétyemi ősbükkös is vonzóvá teszi a térséget.

Amennyiben színvonalas családi házat, nyaralót keres gyönyörű környezetben, hívjon és mutatom! Akár teljes berendezéssel is eladó. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó kiscsehi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #169409Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150240147

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 53 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn