Keszthelyi eladó 277 nm-es ház

company_logo

168 000 000

Ft

606 498 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 16:08
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
277 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
3

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
1760  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Légkondicionáló

Leírás

Keszthelyen nagycsaládosoknak többgenerációs családi ház apartman lakrésszel eladó!

Elegáns, többgenerációs családi házunk egyedülálló lehetőséget kínál az otthon melegére vágyóknak, azoknak, akik elvonulnának a város zajától, akik a csendes, nyugodt környéken képzelik el leendő otthonukat. Ez a többfunkciós ingatlan 2001-ben épült, a kényelem és stílus harmóniáját kínálja Önnek Keszthely zöldövezetében, parkosított környezetben. Az életre tervezve, ez az otthon mindent magában foglal, amire egy modern családnak szüksége lehet.

Az épület 3 szintes. Az első szinten egy fedett teraszról léphetünk be egy tágas, déli fekvésű, egész nap napfényes nappaliba, melynek központjában egy csodás törtfehér cserépkályha található. Innen nyílnak a szobák, melyekhez gardróbok is tartoznak, így nem szükséges szekrényekkel kisebbíteni a tereket. A helyiségekben központi porszívó rendszer van kiépítve, amely garantálja otthona egészségét, hiszen az egyetlen takarítási mód, amely 100%-ban kijuttatja otthonából az atkákat, polleneket és egyéb szennyező anyagokat. Ezen a szinten található egy praktikusan berendezett konyha étkezővel, egy esztétikus fürdőszoba sarokkáddal.

A felső szintre egy érdekes csigalépcső vezet, itt lett kialakítva egy stúdió apartman 4 személy részére. Egy légtérben találhatók a hálórészek, a konyha, külön WC zuhannyal, mindez 100 m2-en. Erre a szintre egy külső külön bejáraton keresztül is feljuthatunk.

A legalsó szint egy apartmant rejt, amelyhez 1 szoba, konyha, fürdő és WC tartozik. Ide is külön bejárat vezet. Itt található a Yunkers kazán is, mely az egész ház cirkó fűtéséről gondoskodik, és amely szintenként szabályozható. A ház fűtése padlófűtésen és radiátorokon keresztül történik. Továbbá ezen a szinten lett kialakítva a mosókonyha, illetve a lépcső alatt egy rejtekhely, mely a gyerekek kedvenc helye.

A házhoz garázs is tartozik, ahová két gépkocsival könnyedén parkolhat, valamint az udvarban egy mobilgarázs is rendelkezésre áll. A házban ipari áram lett kialakítva. A kert parkosított, a magas fák árnyékában egy kerti tó díszeleg, tele aranyhalakkal. Az udvaron továbbá egy térköves medence terasz is kialakításra került, ahol mobil medence felállítására van lehetőség.

Az ingatlan Hévíztől 8 kilométerre, Keszthely városközpontjától kevesebb mint 4 km-re található, így könnyedén elérheti a város pezsgő életét, múzeumait, éttermeit és egyéb szolgáltatásait. A közelben minden megtalálható, amire egy családnak szüksége van: óvoda, bölcsőde, iskola, valamint bevásárlási lehetőségek a közeli boltokban és bevásárló központokban.

Az ingatlan többgenerációs kialakításának köszönhetően ideális választás mindazoknak, akik szeretnék közel érezni szeretteiket, de mégis megőriznék a magánéletüket. Az apartman lakrész lehetőséget ad a családtagoknak vagy vendégeknek, hogy otthonosan érezzék magukat.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Legyen az Öné ez a családi paradicsom, ahol minden adott a kényelemhez és boldogsághoz. Hívjon minket most, és tegye meg az első lépést az új életéért!

Irányár: 442.000 Euró.

Referencia szám: HK-4567473-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145321658

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn