Keszthely, eladó családi ház

company_logo

55 000 000

Ft

611 111 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
90 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
kandalló-cserépkályha

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Az Openhouse-Tapolca eladásra kínálja a 160699-es számon nyilvántartott ingatlant. 

Az eladásra kínált ingatlan Keszthely városában található, a település nyugati, kertvárosi városrészén. Keszthely a Nyugat-Balaton legjelentősebb városa, amely országos hírnévvel rendelkezik, történelmisége és a Balaton közelsége miatti üdülési lehetőségei által. Közelében találhatjuk Gyenesdiást, Vonyarcvashegyet ahol megtalálhatjuk a balatoni-strand területek legszebb részeit, illetve Hévíz városát, amelynek gyógyfürdőit világszerte ismerik.

A meghirdetett családi ház egy 345nm-es telken helyezkedik el, ahol még két mellék épületet is találhatunk. A fő épület 90nm alap területű, a másik két épület 45nm, illetve 55nm alapterületű. Állagukban az ingatlanok állapota jónak mondható, hiszen megvásárlásuk után azonnal költözhető mindegyik, egy tisztasági festés után. A falak tégla építésűek, nem vizesednek, statikailag tökéletes állapotban vannak, repedés nem található rajtuk. Igény esetén a főépületre plusz egy szint még építhető. 2021-ben az épületek felújításon estek át, melynek keretében új villany vezetéket és új nyílászárokat kaptak, valamint a vízvezeték hálózatot is felújították. A tetőfedés anyaga a főépületen és a nagyobb melléképületen pala, a kisebbik melléképületen cserép, amelyek egységesen átlagos állapotban vannak. Az ingatlanok külső szigetelés nem  rendelkeznek Az ingatlanok által közbe zárt udvar 120nm, amelynek elején, egy kocsi parkolására van lehetőség. 

Az ingatlanok belső tere 2021-ben szintén felújításon ment keresztül, amely során új járólapot kapott az épület. 

Amennyiben a 160699. számú ( telek) vagy bármely a kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon
bizalommal.

Érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet:  Lukács István:

Telek vásárlásához, ingatlan építéséhez kedvező kamatozású akár zöld hitellel ügyintézéséhez  irodánkban bank-független hitelszakértő áll rendelkezésére.

Személyre szabott hitellehetőségekért keresse irodánkat.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 135298220

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Megosztás