Kehidakustány csendes utcájában építési telek eladó

company_logo

8 300 000

Ft

5 411 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

tegnap, 10:32
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
1534 m²

Hány százalékban beépíthető?:
30  %

Villany:
nincs

Víz:
nincs

Gáz:
nincs

Leírás

A Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdőtől alig 2 km-re, Kehidakustány településen, a Zala folyó völgyében kínálom megvételre ezt az 1 534 nm nagyságú, rendezett, belterületi sík építési telket.

Tökéletes építkezési helyszín lehet egy Család számára, hisz' a környék turisztikai látnivalói (Zalacsány, Hévíz, Szajki-tavak, Sümeg, BALATON) mind 15-20 percen belül elérhetőek.

A beépíthetőség 30 %, a víz-, villany (3 fázis) -, csatorna-, gázközmű mind telken belül található, és még egy ásott kút is fellelhető! Beépítési mód: oldalhatáron álló.

Lakóépület és melléképület is állt valamikor az ingatlanon, mely az ingatlannyilvántartásban jelenleg is szerepel, telekkönyvi besorolása: kivett lakóház, udvar, gazdasági épület.

Kehidakustánynak rendkívül kedvező a földrajzi elhelyezkedése, hiszen csodaszép környezetben, Hévíztől 15 km-re, Keszthelytől és a Balatontól alig 19 km-re, Sümegtől 27 km-re, Zalaszentgrót városától 13 km-re, Zalaegerszeg városától pedig 33 km-re található.
A települést szőlőhegyek és erdők veszik körül.

Az ár irányár! Jöjjön el, nézze meg, és tegyen rá ajánlatot!

Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!
Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144560935

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Irimi Barbara

Irimi Barbara egyéni vállalkozó

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás