Ipari ingatlan Zalaegerszegen eladó

285 000 000

Ft

Cím:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
napelemes fűtés

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Házszám:
1

Leírás

Kiváló lokációval rendelkező ipari csarnok eladó Zalaegerszegen!

Egy jelenleg is folyamatos üzemeltetésű ipari csarnok vált eladóvá Zalaegerszeg északnyugati városrészében, ipari övezetben.

A lokáció kiváló, környezetében kitűnő infrastruktúra található, a 76-os Zalaegerszeget elkerülő útszakaszhoz közeli elhelyezkedésű (amely a Járműipari Tesztpálya mellett halad), ami szállítási és egyéb mobilitási szempontból is kiemelkedő.

Az épített ingatlan jelenleg 880 nm nagyságú ipari épületből áll, ezen kívül megtalálható még egy három gépkocsibeállós garázs.
Az ingatlan vételárát képezi egy 65 négyzetméteres bővítési lehetőség is, amely engedélyezett tervvel bír. Ehhez a felépíthető, szendvicspanelekből álló csarnok és Hörmann kapuk is a helyszínen találhatók.

A csarnoképület igény szerint kettéválasztható, a kisebb, 265 négyzetméteres része akár bérbeadás céljára - külön kezelhető. Az épület ezen részének külön helyrajzi száma és szolgáltatói mérőórái vannak. Az épületrészhez 3x32A áram biztosított, míg az ingatlan nagyobb része 3x100A árammal rendelkezik.

Az ingatlan aljzata nagy teherbírású, jelenleg is CNC, prés, és különböző nagy tömegű gépekkel és targoncákkal terhelődik.

Az épület kiváló állapotú, a tetőt 10 éve újították fel, melynek során a teljes mennyezet szigetelést és gipszkarton borítást kapott. Az épület áramellátását napenergia-park biztosítja, ad-vesz villanyórával. Ezt 2023. októberében telepítették. Nyílszárói hőszigetelt műanyagok.

A fűtést egy nagy vegyestüzelésű kazán és két gázkazán biztosítja, ám a gyakorlatban a vegyes tüzelésű kazán használata elégséges a gyártósor napi fűtéséhez.
A kisebb helyiségek úgy, mint az iroda és az öltözők -egyedi gázkazánnal fűthetők, ez biztosítja a melegvíz-ellátást is.

Az épület klimatizált, a világításkorszerűsítés során LED-es világítás került felszerelésre. Az épület teljes egészében kiépítésre került egy nagynyomású levegőt biztosító rendszer, több ponton leállásokkal és rácsatlakozási pontokkal.

A csarnok és az udvar biztonságát kamerák és riasztórendszer garantálja.

Az egész terület zárt udvarral rendelkezik, biztonságos kialakítású. Elektromos kapuk és fotocellás beléptető ajtó biztosítja az épület belső és külső ellenőrzését.

Az automata öntözőrendszerrel felszerelt terület összesen 3000 négyzetméteres, mely parkosított, rendezett, --- . A területen található egy fúrt kút is. Az aszfaltos út egy része is az ingatlanhoz tartozik.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147728773

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 11 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn