Igényesen kialakított zártkert saját tóval

company_logo

8 500 000

Ft

314 815 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 11., 12:31
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
27 m²

Leírás

Kivételesen jó lehetőség lehet az Öné!

A horváth határ közelében, Zala vármegyében, Letenye kisvároshoz tartozó Öreg-hegyen keresi új tulajdonosát, ez a kellemes, hangulatos zártkerti ingatlan. Az ingatlant dombok, erdők veszik körül, a környék módfelett csendes. Az épület megközelítése minden időszakban könnyen megoldható részben aszfaltos, részben apró kavicsos úton. A területen 3-4 autó számára kialakított kavicsozott parkoló is kialakításra került. A tulajdonos egy hangulatos kerti tó létrehozását is elkezdte, ennek befejezése az új tulajdonosok feladata lesz. Az ingatlan művelési ág alól már ki lett vonva, így adásvétel után azonnal birtokba vehető.

Az épület remek állapotban van köszönhetően a tulajdonosok gondos munkájának. A pinceszint 5 cm homlokzati szigetelést, valamint vízzáró szigetelést kapott. Megújult a teljes villamoshálózat. Az ingatlan teljesen új tetőszerkezetet kapott. Új burkolatok kerültek lerakásra, valamint kialakításra került egy igényes fürdőszoba is. A hegyháton vezetékes vízszolgáltatás nincs, így a fürdőszoba vízellátásáról egy víztároló tartály, valamint egy szivattyúrendszer gondoskodik. A fűtésről a földszinten egy hűtő-fűtő klíma gondoskodik. Az ingatlan helyiségei a földszinten: egy konyha étkezővel, nappalival, egy félszoba, előtér, terasz. A pincében egy szobává alakítható pincerész, fürdőszoba, terasz, előtér található. Az épület mindkét szinten 27 nm hasznos alapterülettel rendelkezik, melyeket összenyitva egy 55nm alapterületű lakótér is kialakítható.

Az ingatlan nyaralónak, hétvégi háznak, de átalakítás után állandó lakhatásra is kiválóan alkalmas lehet. Megtekinteni minden esetben csak telefonos egyeztetés után lehetséges!

Stolcz Gábor prémium ingatlanértékesítő ()

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147005984

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn