Gősfai 93 nm-es ház eladó

company_logo

38 900 000

Ft

418 280 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

szept 25., 09:47
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
920  m2

Méret:
93 m²

Leírás

Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #171135 hivatkozási számú gősfai családi ház. A 90 négyzetméteres, téglaépítésű ingatlan a nyugodt környezet és a tágas terek tökéletes ötvözetét kínálja. A ház belső kialakítása átgondolt és praktikus: három kényelmes szoba áll rendelkezésre, amelyek bőséges helyet biztosítanak a család minden tagja számára. Az ingatlan központi eleme egy előszoba, amely összeköti a szobákat, a nagy, egyben lévő fürdőszobát és a mellékhelyiséget. A konyha szintén tágas, ideális helyszíne lehet a családi étkezéseknek és közös főzéseknek, míg a kamra elegendő helyet biztosít a tárolásra, de van egy pince is a ház alatt!

A házhoz tartozó telek összesen 920 négyzetméteres! A telek ezen része egy új fa kerítéssel került leválasztásra, és egy csendes, nyugodt udvar alakult ki, amely tökéletes helyszíne lehet a pihenésnek és a szabadidős tevékenységeknek. Jelenleg egy nagy trambulin és egy tágas medence kapott helyet itt, valamint egy kényelmes kiülő, ahol kerti bútorokkal berendezett hangulatos tér várja a lakókat  ideális hely a családi összejövetelekre, baráti találkozókra vagy csak egy nyugodt pihenésre egy hosszú nap után.

Az ingatlan minden modern közművel rendelkezik, ami biztosítja a mindennapi kényelmet. Az ipari áram 3 fázisú és 3x16 amperes, ami különösen hasznos lehet nagyobb gépek vagy műhelyek használatánál. A ház melegét kombi gázkazán biztosítja radiátorokon keresztül de a pincében ugyanezen a rendszeren van egy újszerű nem rég újult szilárdtüzelésű kazán is rendelkezésre ál a jó állapotú cserépkályhával együtt! A melegvizet a kombi kazánon túl villanybojlerrel is lehetséges de az le van kötve jelenleg a rendszerről! A ház folyamatosan karbantartott, és több felújításon esett át az évek során, hogy megfeleljen a mai kor elvárásainak. 2022-ben modern műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, amelyek nemcsak esztétikai, de energetikai szempontból is jelentős előrelépést jelentenek. 2023-ban pedig a teljes tetőszerkezet megújult, így a házon kívül-belül modernizálódott, újra megőrizte a vidéki otthonok hangulatát. Továbbá teljesen le lett szigetelve a födém , mert a kőzetgyapottal lelett terítve a lakóház feletti padlás!

Az ingatlan északi tájolású, ami kellemes fényviszonyokat biztosít az év nagy részében, és egy tágas terek lehetővé teszik, hogy minden helyiség jól használható legyen. Az 1974-ben épült ház stabil, tégla szerkezetű!

Gősfa települése Zalaegerszeg és Vasvár található, gazdag történelmi múlttal. Az itt található egy hajós templom és a falu szobrászati emlékei a közösség hitéletének és kultúrájának fontos részei. A település múltja egészen a középkorig nyúlik vissza, a török idők, a pestisjárványok és a Rákóczi-szabadságharc emlékei formálták a falu történelmét. Gősfa ma egy békés, nyugodt falu, ahol a természet közelsége és a közösség összetartó ereje kiemelkedő, de a közeli városok, mint Zalaegerszeg, könnyen elérhetőek, így minden modern szolgáltatás a közelben található

Ez a családi ház tökéletes választás lehet mind azok számára, akik egy csendes, vidéki környezetben szeretnének élni, de nem szeretnének lemondani a város közelségéről és a modern kényelmi szolgáltatásokról. A tágas kert, a részben felújított ház és a nyugodt környék , együtt teszi azt, hogy ez az ingatlan otthonná váljon! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó gősfai családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #171135Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vás?

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150456168

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 88 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn