Gellénházán felújítandó 72m2-es tégla családiház eladó!

company_logo

21 900 000

Ft

304 167 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
797  m2

Méret:
72 m²

Leírás

Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170661 hivatkozási számú gellénházi családi ház. Eladó Kádár-kocka ház Gellénházán - Felújítandó családi otthon Zalaegerszeg közelében!

Zalaegerszegtől mindössze 12 km-re, Gellénháza kedvező fekvésű részén eladó egy 72 m-es, téglából épült Kádár-kocka ház. Az ingatlan felújítandó, így ideális választás azok számára, akik saját ízlésük szerint szeretnék kialakítani álmaik otthonát.

A ház jelenlegi elrendezése 3 szobát, konyhát kamrával, fürdőszobát, külön WC-t, valamint egy 8 m-es erkélyt foglal magában. A padlásfeljáró mellett a ház alatt egy nagyobb méretű tároló is rendelkezésre áll, amely rengeteg tárolási lehetőséget kínál. A magas lábazatú épület számos lehetőséget rejt magában, legyen szó a belső terek átalakításáról, új burkolatok és berendezések beépítéséről, vagy az energiahatékonyság javításáról.

A 797 m-es telek előkertje sík, a hátsó udvar pedig enyhén lankás, így könnyen karbantartható. A település infrastrukturális adottságai kiválóak: helyben található általános iskola, óvoda, boltok, valamint egy medencés strand is, és a közlekedés is remek, hiszen Gellénháza könnyen megközelíthető Zalaegerszegről.

Ez az ingatlan kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy egyedi otthont teremtsen egy békés, mégis jól megközelíthető környezetben. Ne hagyja ki ezt az ajánlatot, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó gellénházi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #170661Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150013243

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 35 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn