Ez nem üvegtigris, ez jobb! Ez Fapuma

company_logo

60 000 000

Ft

75 000 Ft/m²

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
800 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Emelet:
10+

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs
Parkolás:
Udvarban

Leírás

A horvát-szlovén-magyar hármas határ közelében, Letenye kisvárosban eladó ez a 20 szobás, rengeteg lehetőséggel kecsegtető apartman. Az apartmanok 2000 nm nagyságú területen helyezkednek el, mely teljes egészében betonozott, így a járművekkel a parkolás biztosított. Az apartmanhoz tartozik egy kisebb söröző is, mely szintén a vételár részét képezi.
A szobák 2,3 illetve 4 ágyas elrendezéssel lettek kialakítva, több mint 100 ember elszállásolására alkalmasak. Az épületegyüttesben 150 nm nagyságú közösségi tér, étkező, konyha, vizesblokkok, és egy söröző is helyet kapott. Kialakításra került egy privát lakrész, amelyben vagy az üzemeltető tartózkodhat, vagy akár további szobák is kialakíthatóak belőle. A szobák fűtését elektromosan lehet megoldani, illetve az épületekben a gáz is megtalálható, így kialakítás után akár gáz üzemű fűtéssel is ellathatóak a helyiségek. A belső falak könnyűszerkezetesek, így bármilyen belső átalakítás könnyen elvégezhető!
Az ingatlan együttes nagyszerű befektetési lehetőséget nyújt, legyen a cél akár egyéni vagy csoportos szállásolás, vendéglátás. A horvát határ, valamint az m7-s autópálya közelsége, a környéken található biciklis és gyalogtúra útvonalak mind kiváló megtérülési lehetőséget adhatnak. A vételár a berendezésekre, gépekre, bútorzatra nem vonatkozik, azok egyéni megbeszélés tárgyát képezik! Ha turizmusban, vendéglátásban gondolkodik, érdemes ezt a lehetőséget személyesen is megtekinteni!
Stolcz Gábor prémium ingatlanértékesítő ()

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 137580331

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn