Exkluzív otthon Gyenesdiáson

114 900 000

Ft

638 333 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 2., 20:08

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
180 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Energiatanúsítvány:
D

Házszám:
6

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1500  m2

Félszobák száma:
1

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Leírás

Képzelje el magát egy bájos, 180 m2-es otthonban, mely egy 1500 m2-es dupla teleken helyezkedik el, lenyűgöző kilátással a Balatonra és a környező tájra. Ez a 2003-ban minőségi alapanyagokból épült ház minden kényelmet és kényelmi szolgáltatást biztosít, amire valaha is vágyott, és lehetővé teszi Önnek, hogy a balatoni élet minden pillanatát élvezze.

Főbb jellemzők:
Nagy nappali: A tágas nappaliban valóban otthonosan érezheti magát, ahol a család és barátok együtt tölthetik az időt. A nappali közvetlen kapcsolatban van a konyha és étkezőtérrel ahonnan a medencetérbe lehet kijutni.

4 Kényelmes hálószoba: A négy hálószoba bőséges helyet biztosít mindenkinek, így mindig van egy privát menedék mindenki számára. Két hálószobához erkély, kilátással a Balatonra, egy hálószobához francia erkély a kert csodálásához.

3 Fürdőszoba zuhanyzóval: A három fürdőszoba kényelmesen felszerelt zuhanyzókkal rendelkeznek, hogy mindenki frissen és kényelmesen érezhesse magát. Az egyik fürdőszoba padlófűtéssel rendelkezik.

Fedett medencetér: Élvezze a kényelmet a 3x5 méteres fűthető medencével, melyben az ellenáramoltatóval ellátott medencében úszhat, bármely évszakban. A medencetér télen is alkalmat nyújt a pihenésre 40 m2-es területén, közvetlen kapcsolattal a kerthez és a külső minőségi fából készült teraszhoz.

3 Személyes szauna: pihenjen és regenerálódjon a saját szaunájában, amely tökéletes hely az ellazuláshoz és a wellness élményekhez.

48m2-es Terasz a kerti halastó mellett: A hatalmas terasz ideális hely a szabadtéri étkezéshez és a pihenéshez, miközben gyönyörködhet a kerti halastó nyugtató látványában.

Balaton legjobb strandja 800 méterre: A legközelebbi strand mindössze rövid sétára van, így könnyen elérheti a Balaton vízi szórakozási lehetőségeit.

Gondozott kert kerti sütögetővel: A természetközeli környezetben gyönyörűen gondozott kertben sétálhat, és élvezheti a kerti sütögető adta lehetőségeket.

Ősfás környezet a természetvédelmi terület közelében: Élvezze a természetvédelmi terület nyújtotta csendes és nyugodt környezetet, miközben a kertből gyönyörködhet a Balaton és a Fénykereszt látványában.

Garázs: A garázs, mely jelenleg tárolóként funkcionál rengeteg helyet biztosít személyes dolgai elhelyezésére.

Kerti tároló: fedett és nyitott kerti szerszámtároló további lehetőségeket biztosít a kerti eszközök tárolására kulturált módon.

Elhelyezkedés:
Ez a különleges otthon Gyenesdiáson található, csendes és természetközeli környezetben, mégis közel a városközponthoz és a Balaton partjához. Az ideális elhelyezkedés biztosítja, hogy mind a természet, mind a városi kényelem könnyen elérhető legyen.

Ha érdekli ez a lenyűgöző otthon, és szeretné közelebbről megtekinteni, vagy további információra van szüksége, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146788089

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn