Eladó vendéglátóhely Letenye

company_logo

999 000 000

Ft

624 375 Ft/m²

Feladás dátuma:

ápr 25., 10:56
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
1600 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
hőszivattyú

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs
Bútorozott-e:
nem

Leírás

Letenye az M7-es autópálya, Budapest, a Balaton és a délnyugati magyar-horvát országhatár között teremt korszerű közúti összeköttetést. A települést a szlovén és oszták határ közelsége miatt, gyakran hármas határként is emlegetik.
Horvátországgal közös határral rendelkezik, megszakítás nélkül lehet autópályán utazni, egészen a horvát tengerpartig.
A Zalai borvidék, a Mura folyó, a bánya- és horgásztavak, a Kistolmácsi tó, a Budafai arborétum, erdei kivasút és még sorolhatnám, mind gyönyörű látnivalói a térségnek, mely számos szabadidős tevékenységet kínál az itt élőknek, és az ide látogatóknak egyaránt.

Eladásra kínálom ezt a számos lehetőséget nyújtó ingatlant, akár a működő vállalkozásal együtt komoly befektetők részére.

30 SZOBÁS PANZIÓ SAJÁT KB. 50 FÉRŐHELYES TÉRKÖVEZETT, ASZFALTOZOTT PARKOLÓVAL, 200 FŐ FOGADÁSÁRA ALKALMAS ÉTTEREMMEL, 4078 M2 BELTERÜLETI TELEKKEL, TELJES BERENDEZÉSSEL ELADÓ

ALAPADATOK
A szálloda vendégeinek komfortos szálláslehetőséget kínál 30 vendégszobában, melyek között vannak apartmanok, kétágyas szobák , háromágyas szobák és családi szobák valamint 1 lakosztály. A szálláshely befogadóképessége pótágyak nélkül 90 fő.

SZOBÁK és APARTMANOK FELSZERELTSÉGE
Az új ágyakkal felszerelt szobák mindegyike zuhanyzóval, hajszárítóval és wc-vel felszerelt. Tv, WIFI, széf és klímaberendezés minden szobában megtalálható.
A szobák fűthetők és légkondicionáltak, dizájn berendezésekkel és hangulatvilágításokkal. Minden szállásról a kertre nyílik kilátás, néhányhoz pedig erkély, terasz is tartozik.

A WELLNESSRÉSZLEG JELENLEG ÁTÉPÍTÉS ALATT - korábban egy jacuzzi, gőzkabin, italbár, szauna, szolárium, zuhanyzók, öltözők kaptak helyet itt. Jelenlegi elképzelés szerint játékteremmé való átalakítás van tervben.

MELEGKONYHÁS ÉTTEREM, VENDÉGLŐ
Az ingatlanhoz tartozik két meleg konyhás korszerűen felszerelt, gépiesített, engedéllyel bíró étteremmel is. A vendéglő rendelkezik az összes ÁNTSZ előírásnak megfelelő előkészítőkkel, mosogató helyiségekkel, raktárakkal, tálalóval, főzőhelységgel. A vendéglő rendelkezik egy 200 fő befogadására alkalmas belsőhelységgel valamint egy fedett, nagy fűthető terasszal, mely téliesíthető a szigetelt egymásba lapozható üvegfalak által. Egyedi dizájn és kivitelezés, hangulatvilágítás gondoskodik az esztétikai megjelenésről.

A TELEK MEGKÖZELÍTHETŐSÉGE, BEJÁRATAI
Az ingatlan télen-nyáron aszfaltos úton jól megközelíthető. Az új építésű komplexum a város szélén, csendes környezetben épült. A létesítmény alkalmas nagyobb létszám, így például buszos csoportok fogadására is. Saját, zárt parkolóval rendelkezik, ahol akár több busz parkolása is lehetséges a személyautók mellett.
A telek hátsó részében egy kis lovarda is helyet kapott.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK
2004-ben kezdődtek meg az építkezések, melyek egészen 2023-ig folyamatos bővítések és műszaki fejlesztések során érte el mai professzionális, prémium minőségű kivitelezését.
Az épületek 20cm vastag homlokzati szigeteléssel vannak ellátva, valamint szigetelve van a födém és az aljzat is. Az étterem és a wellness épületében padlófűtés is szolgáltatja a meleget. Fűtésrendszere rendkívül korszerű hőszivattyús megoldással, nagy teljesítményű gázkazánokkal, klímaberendezésekkel és napelemmekkkel biztosított.
A nyílászárók 3 rétegű szigetelt üvegből készültek.
A főépület áramellátásról 50kW teljesítményű napelemrendszer gondoskodik. A wellnessépület elektromos hálózatát is önálló napelemes rendszer látja el.

EGYEDI MEGOLDÁS FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGRE:
A fele vételár kifizetésével egyedi konstrukcióra szabott finanszírozási lehet

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143992066

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn