Eladó részben felújított, falusi Csok-ra alkalmas családi ház Söjtörön

33 000 000

Ft

181 319 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
182 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Energiatanúsítvány:
G

Kert:
különálló

Kert mérete:
2110  m2

Félszobák száma:
2

Költözhető:
kevesebb mint 6 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Beépített konyha

Leírás

Eladó a Zalaegerszegtől 20 km-re fekvő Söjtör községben egy 182 nm hasznos lakóterületű, részben felújított, Falusi Csok-ra alkalmas, háromszintes, 6+fél szobás, erkélyes, panorámás családi ház.

A községben óvoda, általános iskola, körzeti orvos, mentőállomás, több élelmiszerbolt, posta, autószerelő stb. megtalálható. A munkalehetőségek kedvezőek: a megyeszékhely autóval 20 percen belül elérhető, az autóbuszközlekedés is jó. Nagykanizsa 43 km távolságra fekszik, ide gépkocsival 45 perc az út.

Az ingatlan a méretei és elrendezése alapján alkalmas két generáció együttélésére is, mert a két szint közös előtérből közelíthető meg, de akár elszeparáltan, két külön lakásként is használható. Külön előnye emiatt, hogy egy esetleges felújítás esetén (pl. Falusi Csok), a tetőtér egy többgyermekes család számára is összkomfortosan lakható, míg a földszinten a vállalt felújítások zajlanak.

A ház hátuljánál lévő, bejárat előtti sík terület alkalmas nyári családi ebédekre, sütögetésre, medencézésre stb. A kert felső fele nincs művelve, megbeszélés szerint egy helyi traktoros kaszálja le (a szomszédok kertjével együtt) évente pár alkalommal.

Az épület tájolásának és a sok ablaknak köszönhetően mindkét lakószint napos, világos. Alsó szintjei a 70-es években épültek, azóta több modernizáció/átalakítás is történt benne: a ház északi és nyugati oldala 3 cm Nikecell hőszigetelést kapott, a belső járólapokat, csempéket, szanitereket modernebbekre cserélték. Több helyiség az elmúlt években laminált padlót kapott. A villamos vezetékek rézből vannak, a kapcsolók, dugaljak a felújított helyiségekben cserélve lettek. Ezen a szinten két szobahelyiség még felújítandó.

A tetőtérbeépítés végett a főfalak és a tűzfalak a 80-as évek második felében lettek megmagasítva. A Bramac cseréppel fedett tetőt is ekkor rakták rá. A tetőtérben 7-8 évvel ezelőtt a konyha felújítása és a nyílászárók cseréje történt meg (minőségi Velux fa tetőablakok és Brügmann-Salamander műanyag nyílászárók lettek beépítve). A tetőtér helyiségei 2023. októberében kaptak friss festést!!!

Szintenként a következő helyiségek találhatók benne:
- Szuterén (34 nm): garázs, műhely (jelenleg kályhával fűthető)
- Földszint (97 nm): előszoba/lépcsőház, közlekedő, konyha (új burkolatok, de gépek és konyhabútor még hiányoznak), fürdő, WC, 2 utcafronti szoba (az egyik erkéllyel), 2 udvarra néző kisebb szoba
- Tetőtér (85 nm): lépcsőház, közlekedő, konyha, kamra, fürdő+WC, nappali/étkező helyiség (kandallóval), 2 utcafronti szoba (erkéllyel), 1 udvarra néző szoba (erkéllyel)

Háromfázisú ipari áram bevezetve.
Szélessávú internet elérhető (Telekom - üvegszálas optikai kábelen).

Fűtése jelenleg a földszinten FÉG gázkonvektorokkal, a tetőtérben pedig lángmodulációs Vaillant gázkazánnal és radiátorokkal, valamint vízteres kandallóval megoldott. A melegvízellátást Quadriga gázbojler szolgáltatja.

Melléképületek a ház mögött:
- nyári konyha, alatta pincével
- fatároló, régi ólak (melyek kerti tárolónak használhatók)

Csak komoly érdeklődők jelentkezését várjuk! Kérem, hogy ingatlanközvetítők ne keressenek! Köszönöm!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146382707

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn