Eladó mezőgazdasági, Kerkabarabás Kerkabarabás, 2700000 Ft, 169 10_jin

company_logo

2 700 000

Ft

1 598 Ft/m²

Feladás dátuma:

ápr 2., 10:50
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
1690 m²

Méret tipus:
m2

Méret (ha):
0.169
Méret (m2):
1690

Leírás

A joLAND Ingatlan kínálatában:
Zala megyében, Lentitől 7 km távolságra, Kerkabarabáson vált eladóvá ez a csodálatos, zöld környezetben fekvő, kavicsos úton megközelíthető, enyhén lejtős, 1690 m2-es zártkerti ingatlan, amely kifejezetten alkalmas csendes elvonulásra, pihenésre, kertészkedésre. A területen egy tégla építésű, cseréptetővel fedett, erdőszéli házikó áll, amelyből kis ráfordítással hangulatos nyaraló alakítható ki, a nomád pihenés kedvelőinek. Zárt verandán keresztül jutunk a 4,7 m2-es előtérbe, amely eddig présházként funkcionált, egyenesen tovább haladva található az 5,5 m2-es pince, jobbra egy 10,3 m2-es szoba. A zárt verandából leválasztásra került egy 2,3 m2-es tároló, továbbá a ház végében egy fából készült, 7 m2-es praktikus fatároló található. A terület egy része szőlővel és gyümölcsfákkal van beültetve, ez a rész (kb. 1200 m2) vadhálóval és villanypásztorral védett.
A területen közművek nem találhatóak, nem is vezethetők be, azonban a villanypásztor áramellátása, és az épületben lévő hangulatvilágítás egy kis napelemmel megoldott, a vízellátást pedig ciszterna segíti. A terület két helyrajzi számon van nyilvántartva, művelés alól nem került kivonásra, tehát kifüggesztése szükséges.

Az ingatlantól 7 km-re fekszik Lenti, ahol a környék legjobb termálfürdője található, erdei kisvasút, horgásztó, kiépített kerékpárutak, erdei tanösvény, sétautak adnak lehetőséget a tartalmas pihenésre, valamint minden szükséges szolgáltatás, üzletek rendelkezésre állnak.

Amennyiben az ingatlan elnyerte tetszését, kérem forduljon hozzám bizalommal,

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146135388

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn