Eladó lett ez a kis nyugalom sziget Rédicsen, csapjon le rá!

company_logo

70 000 000

Ft

518 519 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
135 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
1672  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön

Leírás

Kedves Érdeklődő,


Eladó sorba került Rédicsen, ez a gyönyörű, fiatal, újszerű állapotban lévő családi ház. Tökéletes választás, családosoknak, fiatal pároknak, olyanoknak akik szeretik a nyugalmat és a kényelmet, azoknak akik nem szeretnének már felújítani. De azoknak is van benne lehetőség akiknek esetleg kicsi és nem restek a felújítással foglalkozni, hogy miért írom ezt? Azért mert az ingatlan kettő szintes, az alsó szint teljesen jó állapotú, szerintem mindenki tudná szeretni. Az emeleti részen jelenleg egy szoba és a hozzá tartozó erkély van megcsinálva, viszont a többi helyiség nem került kialakításra. A vizes blokkok megtalálhatóak itt is, sőt még tervrajzot is kap ha szeretné, igényli az új tulajdonos. Ez már tényleg csak részlet kérdés és vásárló függő, kinek mi a szükséglete.
Jelenleg a földszinten 4 szoba, 1 óriási nappali, 1 konyha+ étkező, 1 spájz, 1 nagy fürdő szoba, ahol zuhanyzó és fürdőkád is megtalálható, 1 külön WC, 1 előtér, 1 gépház, ahol a központi fűtés és a fa tüzelésű kazán kapott helyet, 1 gyönyörű fedett terasz, ahonnan télen is lehet a gyönyörű kertet csodálni. Az emeleten pedig 1 szoba és a hozzá tartozó erkély van kialakítva.
Ezek mellett az udvaron megtalálható még 2 garázs és 1 autóbeálló is, 1 kisebb lakható melléképület rész, ami akár irodaként tud funkcionálni, vagy épp ki minek szeretné használni.
Az ingatlanban 2021-ben az idő sorával elhasználódott vagy épp korszerűsítésre megérett dolgokat lecserélték, kapcsolók, kilincsek, fa szigetelet nyílászárók+ szúnyogháló+ redőny lett beépítve, pár helyiség újra lett burkolva és ki is lett festve a ház.
Az udvara mesés, most is rendezett, a kerti tó pedig azóta már vízzel is fel van töltve, tehát tényleg kellemes időt lehet ezen az udvaron eltölteni, ezt garantálom, nyáresti grillezések, téli mókázások. Séta a kis hídon át a kerti filagóriához. Szerintem aki itt nem érezné jól magát, az sehol.
További kérdés esetén hívjon, de szerintem jobb ha eljön, megnézi és meglátja miről is beszélek, ez úgy gondolom egy kicsit első látásra szerelem, de ezt döntse el mindenki magának. Várom jelentkezését!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141601651

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Szűcs Fanni

Városi Ingatlaniroda

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn