Eladó lakás, Zalaegerszeg

company_logo

51 900 000

Ft

979 245 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
egyedi mérős központifűtés

Emelet:
3

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Belmagasság:
3 m alatt

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2025
Méret:
53 m²

Leírás

Egyedülálló adottságokkal rendelkező lokációban épülő lakópark a Zala folyó partján, közel a belvároshoz, a Zala utcában a belvárostól mindössze 8 perc séta távolságra, gépkocsival mindössze 2 percre. A közel 1 hektáros, természetközeli, nyugodt, zöld környezetben épülő lakópark épületei egymástól kellő távolságra helyezkednek el, biztosítva ezzel a nyugodt és intim életteret. A projekt keretein belül 4 épület épül, A,B,C és D lépcsőházakkal, összesen 44 lakással. Az A és B épület a Zala utca felől, a telek felső részén fekszik, 2-3 szobás lakásokkal, 54-73 m2 közötti alapterülettel. Szintenként 4 lakás található, valamennyi lakás déli tájolású, a Zala folyó felé néz.
Az A; épületben 12 lakás kerül kialakításra, összesen 3 szinten 4-4 lakás. A lakások 2-3 szobásak, minden lakás déli tájolású, teraszos. Az épületbe az utca felől és az udvar felől is bejuthatunk, a lépcsőház liftes, a lift nem határos lakással. Az épület alatt 10 garázs is elhelyezésre kerül, ez mindegyik különálló, nagyméretű garázs.
ZALAPART Residence - Projektindító, EARLY BIRD AKCIÓ! Egyes lakások akár 2-8 millió forint kedvezménnyel!Keresse az egyedi ajánlattal értékesített lakásokat! És ez még nem minden! Minden EARLY BIRD vásárlónk egy 1.575.000.-Ft értékű felszíni parkolót kap AJÁNDÉKBA! Mindkét EARLY BIRD AKCIÓ visszavonásig érvényes, így érdemes MOST dönteni! Az akció kizárólag szakaszos fizetés esetén vehető igénybe! További információkért keressen bizalommal.
A fő tervezési szempont a minél nagyobb hálószobák, az amerikai konyhás kialakítás és a jól használható terasz volt. A C épület a telek alsó részén, a Zala folyó partján fekszik, itt nagyobb, 3-4 szobás, 65-89 m2 alapterületű lakások kerülnek kialakításra, szintenként 3 lakással, még nagyobb teraszokkal, a földszinti lakások saját kertkapcsolattal rendelkeznek.A D épület szintén a telek alsó részén, a Zala folyó partján fekszik, itt 4 szobás, 98-128 m2 közötti lakások kerülnek kialakításra, szintenként 2 lakással, dupla fürdőkkel, gardróbbal, a legnagyobb lakás dupla terasszal. A földszinti lakások saját kertkapcsolattal rendelkeznek.A lakások értékállóságát és kényelmét a városon belüli páratlan elhelyezkedés, az átgondolt tervezés, a minőségi anyagok használata, a nagyméretű, intim teraszok, a lift, a megújuló energia, egyedi és közös tárolók, fedett beállók, garázsok biztosítják. Minden épületben kerékpár- és babakocsi tároló kerül kialakítása, külön tárolók vásárlására is van lehetőség. Az épületek egymástól kényelmes távolságra helyezkednek el, a beépítés szellős, nem túlépített. Az alacsony beépítési mutató mellett a telek nagy része zöldfelület, fákkal, növényekkel betelepített, a lenti épületek között közösségi udvar, park kerül kialakítása. A parkolók térvilágítást, az épületek közötti sétányok díszkivilágítást kapnak mozgás- és alkonykapcsolós vezérléssel.Sok társasházban gondot jelentenek a szűk parkolók és garázsok, ezt figyelembe véve a ZalaPart Residence garázsai és a parkolói kényelmes méretűek, az átlagosnál nagyobbak. A felszíni parkolók 2,6-2,8 m szélesek, a garázsok 16-19 m2 közöttiek, széles kapuval felszereltek. Minden lakáshoz vásárolható felszíni parkoló, illetve ezen felül saját garázs is. Lehetőséget biztosítunk fedett felszíni parkoló vásárlására is, illetve elektromos töltőpont előkészítése is kérhető a garázsokhoz és egyes felszíni parkolókhoz. Kialakításra kerül 1 db társasházi, közösségi elektromos autó töltőpont.Építészeti kialakítás, gépészet. A műszaki tartalomnál a fő szempontok az energiatakarékosság, az alacsony rezsi és

Referencia szám: PR037330/LK/18506-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145403233

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn