Eladó lakás Zalakaros

company_logo

29 900 000

Ft

650 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ápr 10., 20:27
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
46 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
elektromos

Emelet:
2

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Egyedi ajánlat egy csodálatos környezetben!

Zalakaros Híres termálvízéről, a hozzá kapcsolódó gyógy- és élményfürdőjéről és emellett nemrégiben elnyerte a Legvirágosabb kisváros címet is. A zalai dombok ölelésében elterülő hangulatos kisváros a csodálatos természeti adottságai miatt a környék egyik legszebb vidéke, egész évben vonzó a horgászat és vadászat szerelmeseinek. Számos vonzó látnivaló miatt kedvelt kirándulási célpont és kitűnő minőségi kerékpár útvonal övezi.

Ön most tulajdonosa lehet egy olyan apartmannnak, ahol rendelkezésére állhat a négy csillagos Hotel Karos Spa-ban megtalálható összes szolgáltatás, ami a teljes kikapcsolódáshoz szükséges.
Az eladásra kínált 46 m2-es 2 szobás apartman klimatizált, erkélyes, fürdőszobáiban pedig termálvizes sarokkád és zuhanyzó egyaránt található. Az apartman minibárral, széffel, hajszárítóval, telefonnal, LED TV- vel, valamint külön WC-vel és bide-vel felszerelt. Mindemellett igénybe vehet mindent ami a Hotel Karos Spa-ban megtalálható .A wellness részleg közel 1 000 m2 vízfelülettel várja a kedves vendégeket, ahol 5 beltéri és 2 szezonálisan működő kültéri medence közül válogathatnak kicsik és nagyok. Az aktív pihenést kedvelők úszhatnak a beltéri, vagy akár a kültéri sportmedencében, a felfrissülni vágyók élvezhetik az élménymedencék masszázs- és élményelemekkel teli világát, a relaxálni, pihenni vágyó vendégek pedig ellazulhatnak a pezsgőfürdőben. Továbbá számos étterem is megtalálható. Autójával zárt udvarban parkolhat vagy mélygarázsban is igényelhet helyet.

Az eladásra kínált apartman hosszútávú befektetésként is kitűnő választás, akár vállalkozásként is üzemeltethető. Ennek részleteiről kérésre további információt biztosítunk.

További információért és a megtekintés miatt keressen bizalommal. Várom a hívását a hét minden napján!
Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek.
Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144070964

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn