Eladó ház, Vonyarcvashegy Vonyarcvashegy, 148000000 Ft, 185 nm 309_ide

company_logo

148 000 000

Ft

800 000 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
elektromos

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Szintek száma:
4

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert mérete:
519  m2
Méret:
185 m²

Leírás

Igényesen felújított családi ház Vonyarcvashegyen a strand és a kikötő közelében

Vonyarcvashegyen, a Balatontól pár utcára igényesen felújított, kiadásra is alkalmas, 185 m2-es családi ház, saját borospincével, önállóan lakható kerti házikóval, medencével, garázzsal eladó.

Az 1993-ban épült ház masszív alapokon és falakból áll, tulajdonosa annak idején magának építette, az akkor elérhető minőségi anyagokból. A házat 2020-ban felújították, ekkor sor került többek között a nyílászárók cseréjére, a tető felújítására 30 cm szigeteléssel és síklemez tetőfedéssel, a tetőtér beépítésére, a villanyvezetékek részleges és a vízvezetékek, valamint a burkolatok és szaniterek teljes cseréjére, homlokzatfestésre, térkövezésre és a wpc kerítés kialakítására. A házban vastag falai miatt klímára nincs szükség, de a tetőtérben a tulajdonosok a csatlakozási lehetőség kialakították, ha később mégis szükség lenne rá.

A ház földszintből, emeletből és beépített tetőtérből áll, mindhárom szinten a szobákhoz külön terasz tartozik. Hátra, a kert felé a földszinten egy további nagy terasz található. A földszinten van a 20 m2-es garázs, egy nappali erkéllyel, étkező, konyha, kamra, fürdőszoba és külön WC. A konyhából nyílik a ház mögötti, kertre és a 3x5 m-es merevfalú medencére néző 40 m2-es terasz.
Az emeleten 3 szoba, fürdőszoba és külön WC található, a tetőtérben pedig egy tágas, 45 m2-es apartman található, étkezővel, külön fürdőszobával, WC-vel, és egy nagyméretű terasszal.
A pincében 45 m2-es berendezett borospince, mellette kisebb bortároló pince található

A kert végében egy különálló, 36 m2-es, beton alapra épített faház van, melyben előtér, előtér, 2 szoba, fürdőszoba konyha, kamra található. A tulajdonosok ezt az épületet jelenleg kerti szerszámokat tárolására használják, de a faház felújítás után egy jól hasznosítható plusz ingatlant jelent.

A nagyméretű garázsban víz és ipari áram van. Az 519 m2 telken elegendő hely van több autó, gyümölcsfák, kerti főzőhely számára.

A vonyarcvashegyi LIDO Strand, a település központja és a Vonyarc Marija Hajó és Jachtkikötő egyaránt 8-10 perc kényelmes sétával elérhető.

A KÖRNYÉKRŐL:

Vonyarcvashegy a Balaton egyik legszebb és legkedveltebb nyaralóhelye, csodás panorámával, vendégszerető, kedves helyi lakosokkal. Strandja a nyaralók körében nagyon kedvelt, többször elnyerte már a legjobb balatoni strand címet, hatalmas zöld területtel, rengeteg fával és gyermekbarát, modern játszóterekkel várja a nyaralókat.
A település szolgáltatásai folyamatosan fejlődnek, a Vonyarc Marina hajó- és jachtkikötőben szép számban bérelhetők kikötőhelyek, folyamatosan bérelhetők hajók, éttermével és számtalan szolgáltatásával jelentős fejlődést biztosít a település lakói és az ingatlanok tulajdonosai számára az elkövetkező években.
Keszthely a Balaton fővárosa 5 km-re, Hévíz alig pár kilométerrel távolabb fekszik. Mindkét város egész évben számos turisztikai és kulturális programmal, látnivalóval, bevásárlási lehetőség.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 138915312

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn