Eladó felújított családi ház Csörnyeföldön!

company_logo

36 000 000

Ft

360 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

szept 30., 19:37
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
1063  m2

Méret:
100 m²

Leírás

Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #171189 hivatkozási számú csörnyeföldi családi ház. Eladó egy felújítás alatt álló családi ház, gyönyörű, 1063 m-es telken!

Az ingatlan nettó alapterülete körülbelül 100 m, és számos korszerűsítésen esett át, amelyek közül kiemelkedik a 2023-ban teljesen lecserélt tetőszerkezet, a cserélt nyílászárók, valamint a központi fűtési rendszer, amelyet egy alternatív Totya kazán működtet.

A ház beton alapra épült, 30 centiméteres téglafalakkal, stabil beton koszorúval, így a szerkezete kimagaslóan masszív és időtálló.

Az ingatlan jelenleg is felújítás alatt áll: a villanyvezetékek a ház felében már teljesen ki lettek cserélve, a másik felében pedig folyamatban van a korszerűsítés. Az elosztás praktikus, a házban 3 szoba, előtér, fürdőszoba és konyha található, amely megfelel egy kisebb család vagy fiatal pár igényeinek. A közművek  víz, villany, csatorna és gáz  bevezetésre kerültek, így az alapvető infrastrukturális feltételek adottak.

Az udvar ékessége egy gyönyörű kút, amely nemcsak esztétikai, de praktikus szempontból is különleges. A telken található továbbá egy tároló is, amely ideális kertészeti vagy egyéb eszközök tárolására. A gépészet, beleértve egy traktort és más munkagépeket, megegyezés szerint képezhetik az ingatlan árának részét.

Az ár irányár, így ne habozzon, jöjjön el, és tekintse meg ezt a nagyszerű lehetőséget személyesen! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó csörnyeföldi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #171189Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150584273

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 7 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn