Eladó építési telek - Nemesbük (Hévíz, Balaton közelében)

30 000 000

Ft

20 804 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Méret:
1442 m²

Hány százalékban beépíthető?:
30  %

Villany:
utcában

Víz:
utcában

Gáz:
utcában
Csatorna:
utcában

Leírás

Tulajdonosként kínálom eladásra ezt a belterületi építési telket Nemesbükön, Hévíz szomszédságában. A telek a Hegykapu utcában található, a Hévíz-Zalaköveskút országos mellékút, illetve a tervezett "H3- Hévíz harmadik kör" országos kerékpárút mellett. Helyrajzi szám: 1201. A Hévízi-tó 6 km, Kehidakustány 8 km, Keszthely 12 km-re található.

A mellékelt látványtervek a 2022. decemberében lefolytatott Településképi Véleményezési eljárásra készültek. Ez a terv egy lehetséges beépítési koncepciót ábrázol, mely nem használja ki teljes mértékben a megengedett legnagyobb építménymagassági határértéket. Az építész tervek nem képezik részét az adásvételi ajánlatnak.

A telek területe 1442 m2, övezeti besorolása: Kio, azaz "Különleges terület, idősek otthona" övezet. A Helyi Építési Szabályzat (HÉSZ) szerint több önálló rendeltetési egység elhelyezhető a telken. A lakó funkción kívül egészségügyi, szociális, rekreációs, közösségi, kulturális, hitéleti funkció telepíthető. A település lakóövezeteihez képest ebben az övezetben nagyobb építménymagassági korlát van érvényben: 7,5m, ami akár két szint + tetőteres épületek építésére is lehetőséget ad. Maximális beépíthetőség: 30% = 432 m2.
Szintterületi mutató megkötés nincs. Az előírt beépítési mód oldalhatáros, az oldalkert előírt mérete 7,5m, a minimális zöldfelület 40%.

A telek sík, védettséggel nem rendelkezik. Közművek az utcában találhatók.
Az északi és keleti oldalon, a szomszédos telkeken az Életfa idősek otthona komplexum melléképületei illetve újonnan nyílt kávézója találhatók. A déli oldali szomszéd beépítetlen, üres telek.

Az ingatlan rendezett tulajdonviszonyokkal, tehermentesen, ingatlanközvetítő nélkül, közvetlenül a tulajdonostól vásárolható meg. Amennyiben a telek felkeltette érdeklődését, további részletekért keressen bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139990868

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn