Eladó családi ház Botfán

67 000 000

Ft

440 789 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
152 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
központi fűtés

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Kert:
különálló

Kert mérete:
1913  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Leírás

Zalaegerszeg déli városrészében, a természet szomszédságában egy 152 nm-es családi ház, egy 50 nm-es vendégházzal eladó.

A telek nagysága 1913 nm, melyen a két szintes családi ház, a vendégház, dupla garázs és egyéb felépítmény található. A két szintes ház alapterülete bruttó 152 nm (134 nm lakótér, illetve 18 nm erkély és loggia). A K-Ny tájolású, kiváló benapozottsággal bíró ház alsó szintje 71 nm (nappali, 2 utcafronti szoba, konyha-étkező és fürdőszoba), míg a felső szintje 63 nm (nappali, 2 szoba, társalgó és fürdőszoba, erkély, loggia) nagyságú. A ház beépített konyhája az ingatlan tartozékát képezi.

Az 50 nm-es vendégházat 3 szoba, étkező-konyha, fürdőszoba helyiségek alkotják. A vendégházat folyamatosan bérlők lakták, melynek a bevételéből a ház teljes rezsije fedezhető a megemelkedő költségek mellett is.

A dupla, elektromos kapuval allátott garázs 2 autó fedett tárolására alkalmas, de a terület nagysága további gépjárművek biztonságos parkolását is lehetővé teszi.

Az egyéb felépítmények a családi ház körüli munkák során használt eszközök, szerszámok tárolását könnyítik meg.

A telek nagysága kiválóan alkalmas a kertkedvelők, illetve az alapvető zöldség-gyümölcsöt önellátásra termelők, ahhoz kedvet érzők részére is. A természet, az erdő közelsége, a friss, tiszta levegő megérinti az arra érzékenyek lelkét a mai, felfordult világban. A kert örökzöld növényekkel, cserjékkel, gondozott pázsittal borított.

Műszaki: A családi ház 1990-ben épült. 2020-ban felújításon esett át, melynek során a konyha és a fűtési rendszer került korszerűsítésre, illetve a ház padlására dupla tőzeggyapot réteg került, ami télen a meleget bent tartja, nyáron pedig nem engedi be.

Téglaépítésű, palatető borítású ingatlan. Fa nyílászárók hő-és hangszigetelt üvegezéssel, illetve redőnnyel és szúnyoghálóval ellátva. A szobák faparkettával, az egyéb helyiségek járólappal, míg az erkélyek, loggia fagyálló kerámiával burkoltak. A ház, illetve a vendégház fűtése és melegvíz ellátása turbó gázcirkó kazánnal történik hőleadó radiátorokon keresztül. A hideg, téli napokon a kandallókályha melege teszi hangulatossá és komfortossá teszi az otthont.

Környék, közlekedés: A környéken minden kereskedelmi és szociális intézmény megtalálható, amire önnek és családjának szüksége lehet. Zalaegerszeg 5 perccel megközelíthető autóval, de busz is megy a városba a közeli buszmegállóból.

Ingatlanosok NE keressenek!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145673770

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn