Eladó családi ház Balatonhoz közel, Alsó - Gyenesdiáson!

company_logo

70 000 000

Ft

482 759 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
145 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Udvarban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
380  m2

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Akadálymentesített

Leírás

Eladó, családi ház, Alsó - Gyenesdiáson, ami páratlan lehetőség úgy az ingatlant vásárlóknak, mint az itt üdülni vágyóknak egyaránt, közel a Balaton partjához, Keszthely szomszédságában!

Gyenesdiás a Nyugat-Balaton régió egyik legintenzívebben fejlődő települése, turisták által is kedvelt családbarát üdülőfalu. A közel 4.000 állandó lakosú település gyönyörű természeti környezetben fekszik, északról a Keszthelyi-hegység békés lankái, délről a Balaton, Közép-Európa legnagyobb tavának hullámai mossák. E csendes, nyugodt település kiváló lehetőségeket nyújt a túrázás, kirándulás, kerékpározás és a lovaglás szerelmeseinek is. Bölcsőde, óvoda, művészeti általános iskola, mozi és számos vásárlási lehetőség adott a településen. A település kedvező fekvésével, remek klímájával, két balatoni strandjával, változatos turisztikai vonzerőivel és vendégszeretetével ideális befektetési lehetőség is.
Az ingatlan két szomszédos utcáról is megközelíthető. Aki szabadulna a város zajától annak felgyorsult életritmusától de így is pár percre a Balaton fővárosától Keszthelytől, vágyik a nyugodt életre a friss levegőre, itt a kiváló lehetőség!

Az ingatlan:

1970-es években épült két lakásos családi ház, mely ízlés szerint felújításra szorul. A két lakás külön bejáratú, a földszint 85 nm-es, kettő szoba, nappalis. Az emeleti 60 nm-es szintén kettő szobás.

Keressen bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 138077518

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Wágenhofer János

Balatonproperty-Keszthely Kft

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás