Eladó belvárosi 1. emeleti 3 szobás lakás

company_logo

32 000 000

Ft

484 848 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

szept 2., 11:23
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
házközponti

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Méret:
66 m²

Leírás

Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170621 hivatkozási számú zalaegerszegi társasházi lakás. Eladó Zalaegerszeg belvárosában egy 1. emeleti, 3 szobás lakás, amely felújítás után költözhető. Ez az ingatlan ideális választás azoknak, akik a városi élet kényelmét és a modern otthon funkcionalitását keresik, miközben saját ízlésük szerint alakíthatják ki új otthonukat.

A lakás három tágas hálószobával rendelkezik, amelyek tökéletesen alkalmasak a privát szféra és a kényelem megteremtésére. Az ingatlan különlegessége, hogy két erkély is tartozik hozzá, melyek közül az egyik beépítésre került, így kibővítve a konyhát, és egy igazán kellemes, világos teret hozva létre. A konyha mérete ideális, hogy a családi étkezések és közös főzések központjává váljon.

A lakás déli fekvésének köszönhetően egész nap természetes fény árasztja el a tereket, amit a fa ablakok tesznek igazán otthonossá és barátságossá. A fürdőszoba és a WC külön helyiségben található, ami még praktikusabbá teszi a mindennapi használatot. A házközponti fűtés biztosítja a lakás melegét és kényelmét a hidegebb hónapokban is.

Elhelyezkedését tekintve az ingatlan rendkívül kedvező: közel van boltokhoz, orvosi rendelőhöz, óvodákhoz és iskolákhoz, így minden, ami a mindennapi élethez szükséges, könnyen elérhető. További előnye, hogy az emeleten saját tárolóval rendelkezik, emellett egy közös tároló is biztosított, ahol kerékpárok és egyéb holmik elhelyezésére is lehetőség van.

Ez a felújítandó lakás remek lehetőséget kínál mindazok számára, akik egy igazán napfényes és jól elrendezett otthont keresnek Zalaegerszeg belvárosában, ahol minden a kényelmüket szolgálja majd. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó zalaegerszegi társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #170621Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150013563

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn