Eladó Lakás, Keszthely

company_logo

118 000 000

Ft

1 934 426 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
61 m²

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
egyéb

Emelet:
2

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2022

Leírás

ELKÉSZÜLT KESZTHELYEN a Balaton kulturális fővárosában ez a kivételes alapossággal tervezett különleges és minőségi, újépítésű beruházás 61 m2-es két szoba plusz nappalis lakása amihez 11 m2-es tágas, balatoni panorámás és napfényes terasz is tartozik . A társasház a tó partján helyezkedik el, pár perces sétára a víztől.
A város Budapestről autópályán kényelmes másfél óra alatt elérhető. Az új M76-os autóút első részének átadása a közeljövőben tervezett ami még inkább lerövidíti az ide vezető utat. Hévíz, a Badacsonyi borvidék a természeti szépségéről ismert Kis-Balaton mind 10-30 perces közelségben nyújt számtalan kikapcsolódási lehetőséget.
A nagyszabású fejlesztések előtt álló Keszthely kitűnő választás egy csodás családi otthonnak, nyaralóknak akik a saját lakásukban szeretnék élvezni a Balaton nyújtotta örömöket vagy akár a nagyváros zajától elvonolni kívánó home office dolgozóknak. Az ingatlan elhelyezkedése és szolgáltatásai minden igényt kielégítenek legyen Ön fiatal, nyugalomra vágyó nyugdíjas, kutyabarát vagy természet imádó szerelmese a Balatonnak- ez az Ön tökéletes választása.
A lakásokhoz praktikus tervezésű garázs vásárolható melyet a felemelt kert szint alárejtett az építész, hogy ezzel is barátságosabb és zöldebb legyen a környezet, nem utolsó sorban az emelt szintről még impozánsabb panorámát biztosítson a lakóknak.
A műszaki megoldások a mai modern kor igényeit elégitík ki melyekből a rövid felsorolás a teljesség igénye nélkül: hanggátló falak és bejárati nyílászárók, energiatakarékos-, távolról vezérelhető hűtő-fűtő rendszer, elektromos autó töltő állomás, privát zöldtető és park, játszótér, gyereksarok, ZEN kert: szeparált csendes pihenő kert a tökéletes elvonuláshoz, privát panoráma medence tusolókkal, kerti grill és piknik helyek, wifi és üzemeltetés.
A tökéletes lokáció a Balaton egyik legzöldebb partvidékén, az ideális lakásméretek és alaprajazok, jó helykihasználás, a robbanás előtt álló keszthelyi ingatlanpiac ideális befektetéssé teszik a Balatonra panorámás lakásokat.
Az jól megválasztott ingatlanok évszázadok óta növelik értéküket. A magyar ingatlanárak Európai viszonylatban a középmezőny alsó részén foglalnak helyet, a gazdasági mérőszámok a növekedés irányába mutatnak. Jelenleg a Forint vásárlóereje romlik, amire tudatos megoldást kell mindenkinek találni, aki szeretné a kialakult gazdasági és politikai helyzetben biztos helyen tudni a vagyonát. A jó ingatlan mindig bérbe adható, ezáltal folyamatos hozamot biztosít. Ez a hozam különösen biztosított az előrejelzések szerint az újépítésű lakások esetében. Bankcsoportunk, Magyaroszság piacvezető pénzintézete 73 év szakértelemmel áll érdeklödő Ügyfeleink rendelkezésére. Használja ki a még elérhető családtámogatási rendszert és legyen kedvező feltételek mellett a kínált lakás tulajdonosa. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk : pénzügyi tanácsadás, magánszemélyeknek és vállalkozásoknak, állami támogatások igénylése, bérbeadás, fenntartás, tovább értékesítés.

Ha szeretné, hogy körbe vezessem és jobban is megszeretné ismerni az ingatlant akkor kérem hívjon bármikor!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 137939562

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn