Eladó Lakás, Keszthely

company_logo

98 944 000

Ft

1 735 860 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ma, 22:10
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
57 m²

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
házközponti

Emelet:
2

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2022

Leírás

FELÉPÜLT és ÁTADÁSRA került Keszthelyen a Magyar Tenger kulturális fővárosában ez a kivételes alapossággal tervezett, második emeleti, különleges és minőségi, újépítésű társasház 57 m2-es két szoba plusz nappalis otthona, amihez napfényes 14 m2-es balatoni panorámás terasz is tartozik. A társasház a tó partján helyezkedik el, pár perces sétára a víztől.
A város Budapestről autópályán kényelmes másfél óra alatt elérhető. Az új M76-os autóút első részének átadása a közeljövőben tervezett ami még inkább lerövidíti az ide vezető utat. Hévíz, a Badacsonyi borvidék a természeti szépségéről ismert Kis-Balaton mind 10-30 perces közelségben nyújt számtalan kikapcsolódási lehetőséget.
A nagyszabású fejlesztések előtt álló Keszthely kitűnő választás egy csodás családi otthonnak, nyaralóknak akik a saját lakásukban szeretnék élvezni a Balaton nyújtotta örömöket vagy akár a nagyváros zajától elvonolni kívánó home office dolgozóknak. Az ingatlan elhelyezkedése és szolgáltatásai minden igényt kielégítenek legyen Ön fiatal, nyugalomra vágyó nyugdíjas, kutyabarát vagy természet imádó szerelmese a Balatonnak- ez az Ön tökéletes választása.
A lakásokhoz praktikus tervezésű garázs vásárolható melyet a felemelt kert szint alárejtett az építész, hogy ezzel is barátságosabb és zöldebb legyen a környezet, nem utolsó sorban az emelt szintről még impozánsabb panorámát biztosítson a lakóknak.
A műszaki megoldások a mai modern kor igényeit elégítik ki melyekből a rövid felsorolás a teljesség igénye nélkül: hanggátló falak és bejárati nyílászárók, energiatakarékos-, távolról vezérelhető hűtő-fűtő rendszer, elektromos autó töltő állomás, privát zöldtető és park, játszótér, gyereksarok, ZEN kert: szeparált csendes pihenő kert a tökéletes elvonuláshoz, privát panoráma medence tusolókkal, kerti grill és piknik helyek, wifi és üzemeltetés.
A tökéletes lokáció a Balaton egyik legzöldebb partvidékén, az ideális lakásméretek és alaprajzok, jó helykihasználás, a robbanás előtt álló keszthelyi ingatlanpiac ideális befektetéssé teszik a Balatonra panorámás lakásokat.
A jól megválasztott ingatlanok évszázadok óta növelik értéküket. A magyar ingatlanárak Európai viszonylatban a középmezőny alsó részén foglalnak helyet, a gazdasági mérőszámok a növekedés irányába mutatnak. Jelenleg a Forint vásárlóereje romlik, amire tudatos megoldást kell mindenkinek találni, aki szeretné a kialakult gazdasági és politikai helyzetben biztos helyen tudni a vagyonát. A jó ingatlan mindig bérbe adható, ezáltal folyamatos hozamot biztosít. Ez a hozam különösen biztosított az előrejelzések szerint az újépítésű lakások esetében. Bankcsoportunk, Magyarország piacvezető pénzintézete 73 év szakértelemmel áll érdeklődő Ügyfeleink rendelkezésére. Használja ki a még elérhető családtámogatási rendszert és legyen kedvező feltételek mellett a kínált lakás tulajdonosa. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk : pénzügyi tanácsadás, magánszemélyeknek és vállalkozásoknak, állami támogatások igénylése, bérbeadás, fenntartás, tovább értékesítés.
Hívjon fel, hogy a fejlesztés elemzése során elkészített anyagainkat megoszthassuk Önnel!

98944000 Ft

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 137488155

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn