Eladó LUXUS VILLÁK Zalacsányban

company_logo

607 973 000

Ft

3 576 312 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 14:41
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
170 m²

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Garázsban

Kert:
különálló

Kert mérete:
1216  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló
Építés éve:
2023

Leírás

A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a ZALACSÁNYI LUXUS VILLÁIT!
A LIDO HOME KESZTHELY által kínált ZALACSÁNYI VILLÁK jellemzői:
A beruházó célja egy exkluzív golfklub és golffalu létrehozása, mely szépségével és kiemelkedő minőségével nemcsak itthon, de nemzetközileg is méltán számíthat ingatlanbefektetést keresők érdeklődésére.
- Ingatlanfejlesztésének egyik meghatározó eleme a luxus villákból épülő lakópark. A lenyűgöző, tágas rezidenciák kiváló lehetőséget biztosítanak arra, hogy kívül-belül zavartalanul élvezhessük a természet nyújtotta adottságokat, mint a Robert Trent Jones Jr. tervezte golfpályát, a gyönyörű tavakat, a zalai dombok ölelésében lévő erdőket és mezőket és azon lehetőségeket, mely a csend, nyugalom és béke ötvözetét képviseli.
- Jellemzőik a tágas helyiségek, ahol a kiváló elrendezés és a csodálatos kilátás csábítja Önt, hogy maradjon és lakjon itt a végtelen nyugalom központjában. A modern kortárs építészet tökéletes példánya a visszafogott luxusról, a padlótól a mennyezetig érő ablakokkal, amelyek maximalizálják a környék adottságait, panorámájának élvezetét. A koncepció lényege egy olyan egyszintes és kétszintes lapostetős lakóépületek építése, melynél a modern külső mellett fontos szempont a belső tágas terek minél jobban történő kihasználása.
Többféle típus közül választhat, hogy személyre szabottan megtalálhassa családjának a legmegfelelőbb otthonát.
V1  FÖLDSZINTES VILLAÉPÜLET
A 170 m2-es egyszintes rezidencia előterébe belépve balra találjuk meg a master és vendég hálókat a fürdőszobákkal, míg a jobb oldalon garázs, kamra, majd a villa centruma, a közel 70 m2-es nappali-étkező-konyha hármasa biztosítja a luxus és modern közérzetet.
V2  EMELETES VILLAÉPÜLET
A kétszintes villaépület 249 m2-en helyezkedik el, 4-4 háló és fürdőszobával, saját szauna és wellness részleggel és óriási teraszával közel 112 m2-en.
V3  PRÉMIUM VILLAÉPÜLET
A modern és egyben elegáns luxusotthont a kiválasztott elhelyezkedésű önálló telekre építjük fel, Demeter Nóra és az ő nemzetközi hírű, díjazott építészstúdiója által készített tervek alapján, az Ön egyedi elképzeléseinek figyelembevételével.
- A villák három fő részre oszthatóak: egy központi részre, ami a mindennapi közös életnek ad teret. Itt kerül kialakításra a nappali és a hozzá tartozó amerikai konyha. A központi területből balra haladva érkezünk második szárnyra, ahol az étkező és egy klubterem valamit az épülethez tartozó szolgáltatói helyiségek kaptak helyet. Az ingatlan harmadik részében található az egy hálószobás lakosztály és két vendégszoba külön fürdőszobával.
Prémium szolgáltatások:
0-24 biztonsági szolgálat; 24/7 recepció, portaszolgálat; Karbantartási és takarítási szolgáltatások; Parkolóhasználat; Golfklubtagság; Étterem, kávézó; Holistic Healthcare Clinic; Boutique Spa wellness részleg használat; Kulturális rendezvények, tematikus estek; 10%-os tulajdonosi kedvezmény szolgáltatásaink árából.
Felszereltség:
Közműfejlesztés, közműkiépítés; Alap villamos és gépészet kiépítés; Alap belsőépítészeti csomag; Tereprendezés, kertépítés; Garázs Garancia.
Választható extra felszereltség:
Beépített bútorcsomag; Elektronikai csomag; Árnyékoló és szellőző rendszer; Riasztórendszer; Villámvédelem; Medence, medencegépészet.
Az Európa-szerte értékes termálvizéről ismert Hévíztől mindössze 8 km-re, a festői környezetű Zalai-dombok ölelésében épülő luxuskomplexum befektetésként és életvitelszerű tartózkodásra egyaránt a környék legjobb választása.
Amennyiben a LIDO HOME által...

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 132993922

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn