Eladó Ház, Zalaegerszeg

company_logo

69 900 000

Ft

194 167 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 17:30
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Légkondicionáló

Szintek száma:
1

Kert mérete:
300  m2
Méret:
360 m²

Leírás

Eladó egy kiváló állapotú, 360 m^2 alapterületű tégla ház, mely kiváló befektetési lehetőséget kínál vállalkozói szempontból vagy több generációs lakás céljából. A ház gáz cirkó fűtéssel rendelkezik, így a téli hónapokban is könnyedén megőrzi kellemes melegét. Az ingatlant a jó fényviszonyok és a fenntarthatóság jellemzi, amely hozzájárul az otthon melegéhez és kényelméhez.

A központi elhelyezkedése révén minden fontos infrastruktúra könnyen elérhető, legyen szó iskoláról, üzlethelyiségekről vagy akár szórakozási lehetőségekről. Az épület adottságai révén tökéletes választás lehet üzlethelyiségként, vagy akár több generációs családi otthonként is.

A teljesen felszerelt, több autó parkolására alkalmas garázs tökéletesen kiegészíti a házat, így nem kell aggódnia a parkolási lehetőségek miatt sem. Az ingatlan kínálatok között ritkaságnak számító, a vállalkozási lehetőségeket is szem előtt tartó kialakítása miatt.
A ház tetőterében van egy bruttó 120 nm-es nappali+ három hálószoba, tágas, gépesített konyha étkezővel, fürdőszoba+mellékhelyiség és egy igény szerint hasznosítható tároló. Fűtését és melegvíz ellátását gáz-cirkó kombi kazán biztosítja, tájolása észak-déli.
A földszinten kettő, külön bejáratú lakást találunk, az egyik már teljesen összkomfortos lakóingatlanként várja új tulajdonosát, a másik egyenlőre irodaként funkcionál, szintén lakóingatlan minősítéssel.Itt klímával tudja az Önnek megfelelő hőmérsékletet szabályozni.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy Ön legyen ennek a kivételes ingatlannak a tulajdonosa, amely nem csak jelenlegi állapotával, de hosszú távú befektetési potenciáljával is kiemelkedik a piacon. Várjuk megkeresését, hogy személyesen is megmutathassuk az ingatlan által nyújtott lehetőségeket!
Cégünk díjmentes hitel előminősítést biztosít és a legkedvezőbb konstrukcióval szolgálja ki igényeit.

Referencia szám: HZ023135-JF

Hirdetés azonosító: 128236518

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 14 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn