Eladó Ház, Sármellék

company_logo

29 900 000

Ft

393 421 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
76 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
4022  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Eladó családi ház Sármelléken!

A 76 m2-es, vegyes falazatú épület felújítását a jelenlegi tulajdonosok már elkezdték. A felújítás részeként a villanyóra (3x20A) és a biztosíték szekrényt kicserélték. Az egyik szoba padlózatát feltörték és 10 cm-es hőszigeteléssel új aljzatbetont alakítottak ki, melyre laminált parkettát helyeztek. A felújítás tervei szerint a jelenleg nappalinak használt helyiséget és a kamrát egybenyitva egy új konyhát alakítottak volna ki, a jelenlegi konyha helyére pedig a nappali került volna. A ház fűtését gázkazán és radiátorok biztosítják, a meleg vizet pedig villanybojler adja. A tető átlagos állapotú, cseréppel fedett.

A lakóház mellett egy felújítandó, 44 m2-es, vályogfalazatú épület is található. A melléképületben a víz és a villany be van kötve. A hatalmas, 4022 m2-es kertben található egy harmadik épület is, melyet jelenleg tárolónak és műhelynek használnak. A telek hatalmas méretének köszönhetően gazdálkodásra alkalmas. A telek felét jelenleg bérbe adják mezőgazdasági tevékenységhez, így a nagy méret annak sem okoz gondot, aki csak egy részét szeretné használni és gondozni.

Az ingatlan közelében megtalálható buszmegálló, orvosi rendelő, élelmiszerbolt, posta, bölcsőde, óvoda és általános iskola.

Sármellék Zala megyében található a keszthelyi járásban, a 76-os főút mellett. A községben található a Hévíz-Balaton nemzetközi Repülőtér, ami a Nyugat-Dunántúl legjelentősebb repülőtere. Sármellék távolsága Zalaegerszegtől 40 km, Keszthelytől 12 km. Hévíz Tófürdő 9 km, Zalakaros gyógyfürdő 22 km távolságra található.

Az ingatlan megvásárlásához igénybe vehető a CSOK plusz, továbbá a felújítás befejezéséhez igénybe lehet venni a falusi CSOK-ot is.

Egyedi kamatozású, ingatlanvásárlási, - és felújítási hitelek, valamint CSOK és babaváró-hitel ügyintézését is elvégezzük Ön helyett, az OTP Bank hátterével.
Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérdése van, vagy szeretné személyesen megtekinteni, kérem, hívjon bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145816013

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn