Eladó Családi ház Nagykanizsán, Palinban

company_logo

125 000 000

Ft

480 769 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
260 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
1739  m2

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Leírás

Eladó Nagykanizsán a Palini városrészben egy 260 m2 hasznos alapterületű (bruttó 324 m2-es) kétszintes családi ház nagyon jó energetikai tulajdonságokkal. Az ingatlan a hatalmas amerikai konyhás nappalin kívül 4 tágas hálószobát is tartalmaz. Az 1990-es évek végén épült ház folyamatos karbantartás miatt nagyon jó állapotban van, tájolásának és elosztásának köszönhetően fényes, tágas terek jellemzik. Fűtését vegyes, cirkós és elektromos kazán biztosítja, az elektromos ellátást napelem rendszer is ellátja. A nyári napokon klíma nyújtja a kellemes hőmérsékletet szinte minden helyiségben.

A lakóház egy 1739 m2-es telekre került felépítésre, amely a drónos képeken is látható elosztással bír. A terület első része közlekedésre szánt terület, míg a hátsó részen van lehetőség a kikapcsolódásra, kerti összejövetelekre és stb. Kifejezetten odafigyeltek a zöld növényzetre, hogy az itt élőket évszaktól függetlenül kellemes hangulattal várja a természet. Lehetőség van kiskert fenntartására is. A lakóházon kívül egy kis faház került felépítésre, amely a kertiszerszámok számára kiváló tárolást biztosít.

A családi házba belépve azonnal szembe találjuk magunkat a hatalmas, tágas terekkel, amelynek köszönhetően kifejezetten élhető és szerethető lesz az ingatlan. A földszinten az amerikai konyhás nappali kívül található egy kis spejz, egy hálószoba, egy fürdőszoba egyben és külön WC-vel, egy kazánház, illetve egy + cukrászkonyha is a dupla férőhelyes garázs mellett. A földszintről tudunk lemenni a klubhelyiségbe, ami kitűnő egy kis dühöngőnek is, de az eredeti funkciója az egy műhely volt, hisz innét egy aknán keresztül is megközelíthető a garázs. Az emeletre felérve egy közösségi térben találjuk magunkat, ahonnan nyílik 2 erkély, 3 szoba, fürdőszoba és egy mosókonyha is.

Ahogy korábban írtam, az épület folyamatosan karban volt tartva, többek között a tető fel lett újítva 4 éve, és a nyílászárók is ki lettek cserélve 2, 3 rétegű fa hőszigetelt ablakokra.

Kifejezetten ajánlom az ingatlant azoknak, akik szeretik a tágas tereket, és egy olyan otthont keresnek, ahova csak be kell költözni komolyabb beavatkozás nélkül!

Az ingatlan Nagykanizsai, Palini városrészében található, amely infrastrukturális szempontból kiváló paraméterekkel bír. Lakóközösség kifejezetten kulturált és a település ingatlan állománya szépen karbantartott. Nagykanizsa belvárosa pár perc alatt megközelíthető, így a mindennapi élethez szükséges szolgáltatási szektorok, oktatási intézmények mind megtalálhatóak a közvetlen közelünkben, ezért sokak számára kifejezetten kedvelt célpont.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését az ingatlan, keressen bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143574259

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn