Eladó Családi Ház Szécsiszigeten

company_logo

15 500 000

Ft

182 353 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
kandalló-cserépkályha

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
1623  m2

Méret:
85 m²

Leírás

Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169169 hivatkozási számú szécsiszigeti családi ház. Eladó a festői Szécsiszigeten, egy csendes kis utcában álló családi ház!

Ez a 85 négyzetméteres otthon két szobával, egy nappalival, egy fürdőszobával, egy konyhával és egy kamrával rendelkezik. Az ingatlan 1970-ben épült, de 2023-ban részben felújították: a villamoshálózatot és a nyílászárókat részben megújították, a fürdőszoba teljes felújításon esett át, és az egész ház friss festést kapott.

A 1623 négyzetméteres telken található ingatlan mérete ideális, könnyen karbantartható. A ház cserépfedésű, és a telken további gazdasági épületek is helyet kaptak, többek között egy kocsibeálló. Az ingatlan összközműves, minden közmű be van kötve a házba.

Szécsisziget közösségi élete virágzó: civil szervezetek, orvosi rendelő és gondnoki szolgálat is működik a faluban. A település számos nevezetességgel büszkélkedhet, melyek közül néhány kiemelkedő:



Andrássy-Szapáry Kastély: A XVIII. századi kastély a magyar barokk stílus jellegzetességeit hordozza. Az épület egykori földesúri székhely, gazdasági és birtokigazgatási központként szolgált. A kastélyhoz közel 0,7 hektáros kert tartozik.


Bivalyrezervátum: A kastély szomszédságában található bivalyrezervátum célja a génmegőrzés és a legelők természeti értékeinek megőrzése. A rezervátumot 1999-ben alapították.


Római Katolikus Templom: Az 1750-60 között épült barokk templom gazdag szobordíszítéssel, freskókkal és rokokó szószékkel büszkélkedik.


Kerka Vízimalom Múzeum: A XVIII. század közepén kialakított vízimalom a Kerka vízhozamának megfelelően három malomkő járattal rendelkezik, és ma múzeumként működik.


Mároki-kápolna: A XIII. századi kápolna Szécsisziget határában található. Az évszázadok során részben átalakított román stílusú épület körül régi temető terül el.



Ez a varázslatos kis falu csodálatos környezetével és gazdag történelmével igazán különleges hely, ahol a nyugalom és a szépség találkozik.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! Ha felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Érdeklődni lehet: a telefonszámon vagy emailcímen. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó szécsiszigeti családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #169169Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150013151

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 87 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn