Eladó 89 nm-es ház Zalabaksa

company_logo

13 900 000

Ft

156 180 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

okt 18., 16:34
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
7029  m2

Méret:
89 m²

Leírás

Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #168556 hivatkozási számú zalabaksai családi ház. Keresed az igazi vidéki békét és nyugalmat? Akkor ez az ingatlan neked szól! Eladó egy 89m2-es, 4 szobás tégla családi ház Zalabaksán, a határ közelében.

Az ingatlan felújítandó állapotban van, így lehetőséged van arra, hogy saját ízlésed szerint alakítsd azt. Különlegessége, hogy kandallós fűtési lehetőséggel rendelkezik, így akár a hideg téli estéken is kellemes melegségben élvezheted otthonodat.

Az ingatlanhoz hatalmas, 7029m2-es terület tartozik, mely gazdálkodási lehetőséget kínál. Állattartásra, kertészkedésre vagy akár egyéb hobbi tevékenységekre is kiválóan alkalmas. A területen nyárikonyha és melléképületek is találhatóak, így kényelmes és praktikus megoldást biztosítanak az élet minden területén.

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Hívj most, és nézd meg személyesen ezt a varázslatos ingatlant! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó zalabaksai családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #168556Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Hirdetés azonosító: 150013356

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 13 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn