Eladó 58 nm-es ház Söjtör

company_logo

7 900 000

Ft

136 207 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
890  m2

Méret:
58 m²

Leírás

Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170659 hivatkozási számú söjtöri családi ház. Eladó családi ház Söjtörön - Azonnal költözhető, felújítandó ingatlan!

Zala megye szívében, Söjtörön eladó egy felújítandó, de akár azonnal költözhető családi ház. Az ingatlan 58 m hasznos alapterülettel rendelkezik, melyben 3 hálószoba található. A ház hangulatát a fa gerendás mennyezet és a hagyományos fa nyílászárók teszik különlegessé.

A fűtés konvektorokkal megoldott, így a hideg hónapokban is biztosított a kellemes hőmérséklet. A házhoz egy 890 m-es, könnyen gondozható, kisméretű telek tartozik, melyen garázs, kút, valamint melléképületek is találhatók, így bőséges tárolási lehetőséget biztosít.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, Zalaegerszeg és a szlovén határ mindössze néhány kilométerre található. Ideális választás lehet mindazok számára, akik csendes, vidéki környezetre vágynak, de mégis közel szeretnének maradni a városi élethez.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Tekintse meg személyesen is! További információért és megtekintésért hívjon bizalommal! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó söjtöri családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #170659Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150013333

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 35 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn