Eladó 300 nm-es ház Zalakaros #4766247

company_logo

90 000 000

Ft

300 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

okt 15., 10:11
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
elektromos

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
2
Méret:
300 m²

Leírás

Zalakaros csendes részén eladó felújított családi ház. Az ingatlan felosztása:- földszinten, szoba, konyha étkező, és egy fürdőszoba - mellékhelyiség,- emeleten, konyha - étkező, két fürdőszoba, külön mellékhelyiség, két tágas szoba, erkély, - tetőtér, két szoba és két fürdőszoba - mellékhelyiség, erkély került kialakításra. Az 1970 - ben, téglából épült háromszintes ház, egy 645 nm -es telken helyezkedik el. Az ingatlant 2020- ban teljes körűen felújították, víz, villanyhálózat, nyílászárok, burkolatok cseréje megtörtént. A ház külső homlokzata 20 cm -es nikecellel szigetelt. Az 5 KW -os napelem rendszernek köszönhetően nagyon kedvező a ház fenntartási költsége.
Zalakaros a gyönyörű zalai dombok között fekszik, híres gyógy- és élményfürdőjével, amely egész évben vonzza a látogatókat. A település csendes, nyugodt környezetet biztosít otthona számára, miközben a környék számos kirándulóhelyet, gasztronómiai élményt és kulturális programot kínál. Ez a varázslatos környezet ideális választás lehet azoknak, akik a természet közelségét és a városi élet előnyeit egyaránt keresik. Legyen az otthona ebben a békés és gyönyörű zalai városban, ahol minden adott a kiegyensúlyozott és tartalmas élethez. Az ingatlan jelenleg Vendégházként működik. A Zalakarosi Gyógyfürdő mindössze 600 m - re található.

A téglaépítés nemcsak esztétikailag vonzó, hanem tartósságot és jó hőszigetelést is garantál, ezáltal jelentősen csökkentve a rezsi költségeket. Ez a tágas ingatlan ideális lehet állandó lakhatásra nagycsaládoknak, de akár nyaralónak, befektetésnek is remek lehetőség. Az ingatlan kiemelkedik méretével és kiváló fényviszonyaival, így tökéletes választás lehet azok számára, akik tágas és világos tereket keresnek. Amennyiben felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal!

Hivatkozási azonosító: HZ012421-4766247

Hirdetés azonosító: 150873609

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 3 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn