Egy hálószobás lakások lélegzetelállító környezetben

company_logo

101 050 000

Ft

1 906 604 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
53 m²

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Udvarban

Kertkapcsolatos:
igen

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló
Építés éve:
2017

Leírás

A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja ZALACSÁNYI LUXUS TÁRSASHÁZI LAKÁSÁT!
A LIDO HOME KESZTHELY által kínált ZALACSÁNYI TÁRSASHÁZI LAKÁS jellemzői:
Egyedülálló befektetési lehetőség: A Beruházó a vételár minimum 3-4%-át 15 éven keresztül GARANTÁLJA, mint hozam!
- Az egy hálószobás lakásaink többet nyújtanak, mint egy átlagos nyaraló: ötcsillagos környezet és szolgáltatások mellett egyedülálló életminőségbe való befektetést és hosszútávú visszabérlési garanciát biztosítanak Önnek! Ha egy olyan problémamentes befektetést szeretne, ahol nem kell foglalkoznia semmi mással, csak kiválasztani a dátumot a nyaralásához, akkor megtalálta álmai otthonát.
- A lakások 53-62 m2-esek, melyekből 6-15 m2 területű tágas teraszokra léphetünk ki. A közel 3 méteres belmagassággal kialakított lakások nagy ablakai a tavakra, dombokra és a golfpályára nyújtanak csodálatos kilátást.
- A lakásokat teljes bútorzattal, kiváló minőségben adjuk át.
- Beépített, gépesített konyha tea-/kávéfőzővel és minibárral.
- Fűtést egyedi gáz cirkó biztosítja
- A lakók kényelmét teljes körül "serviced apartman" szolgáltatások, professzionális lakáskarbantartás, étterem, bár, Wifi,, portaszolgálat, biztonsági szolgálat, autóbérlés, VIP reptéri transzfer szolgáltatás, golfozási lehetőség szolgálja.

- Amennyiben nem lakhatási céllal vásárolná az ingatlant, a lakásokra a vételárból számított 3 - 4%-os bérleti díj garanciát vállalunk, mint fix éves hozam. Számos egyéb juttatás mellett többéves golfklubtagság, többhetes itt tartózkodás és egész éves wellness használat. Emellett még az alapszolgáltatások is 10%-os kedvezménnyel vehetőek igénybe, ezek közé a szálláshelyfoglalás, golfozás, étteremi vagy kávézóbeli fogyasztás, shopban való vásárlás vagy wellness kezelések igénybe vétele tartozik.
- A beruházó célja egy exkluzív golfklub és golffalu létrehozása a nyugat-balatoni régióban. Egy luxus resort - ahol 18 szakaszos, nemzetközileg elismert Robert Trent Jones Jr. tervezte golfpálya is található - mely szépségével és kiemelkedő minőségével nemcsak itthon, de a világ más tájain is méltán számíthat ingatlanbefektetést keresők érdeklődésére.
- Ingatlantulajdonosként legyen Ön is részese Magyarországon az első luxus resort egyedülálló életének! A folyamatos fejlesztések révén - mint a preventív klinika, villapark, fürdőtó és a hotelkomplexum megépítése -hozzájárul a jövőbeli értéknövekedéshez, egy kiegyensúlyozott életszínvonal és luxus életstílus kialakításához, mindenkori megéléséhez.
- Amennyiben befektetésnek vásárolná meg a lakást, a Beruházó 15 évig visszabérli Öntől az ingatlant. A vételár minimum 3-4%-át 15 éven keresztül GARANTÁLJA, mint hozam!
Amennyiben a LIDO HOME által kínált ZALACSÁNYI TÁRSASHÁZI LAKÁS vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 133122892

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás